2010-09-30

Att arbeta som arbetslös. Tro vad ni vill men bara för att man inte har ett jobb att gå till varje dag så har man eller iaf jag har massa saker att göra ändå. Det finns alltid tvätt som ska tvättas, disk som ska diskas, ved som ska in, gräs som ska klippas. Ja ni fattar.

Så idag har jag gjort just endel av dessa sysslor. Jag har bytt i diskmaskinen, burit in ved och bytt lakan i min säng. Lakan som jag förresten köppt alderles själv, för mina egna pengar! Det e ju ändå vuxen poäng på det :P



Nu är det snart dag att åka till träningen. Eller a den börjar 18.30 så e två timmar till den börjar. Men det tar ju typ en timma att köra så kanske e lika bra att packa väskan... För övrigt e jag inte det minsta sugen på att träna idag. Har ont i hela kroppen av träningsvärk. Ont i huvudet har jag med men de e ju bara att bita ihop, eller hur.


Match igår då....

...för första gången på ett halvår! Jag har nog aldrig i hela mitt liv kännt mig så villse på en handbollsplan som igår. Frammåt var ju nästan okej men bakåt! Herre gud säger jag bara. Men det kanske e som så att man ska köra mer än en träning före match eller nått :S haha Iaf fick jag gjort 3 mål. 1 avstämt ifrån 9m, 1 genombrott utsida V2 och en kontring med typ 5 sekunder kvar på matchen.


Efter ett skott i stolpen (jag hade spelat typ 5 minuter i andrahalvlek) så går de ut och punktar mig :O Jag fattade verkligen inte varför, men men så e det.



Matchen slutade i vilket fall såhär:

Vi vann! =)

Mamma får nog dessutom få en lektion i handbolls fotografering till nästa gång;)

Puss och Kram


2010-09-29

Igår blev det mycket mys med Fridisen i staden den stora, haha. Buffé på Lydias vilket det typ var evigheter sedan jag åt. Som vanligt mycket skit snack ^^ Haha alltid lika roligt. Riktigt skönt att bara kunna prata av sig lite=) Men nu dröjer det ca 3 månader inan jag får träffa min älskade Frida igen. Hon Åker till Asien idag och stannar där ett bra tag :P Men jag ser fram emot alla fina vykort som jag kommer att få ^^

Vi sprang en stund i affärer oxå innan det blev dax att åka och träna. Jag skulle inte ha något hade jag sagt förutom en skinnjacka och maskara. Men det e ju klart att jag ska hitta en väska som jag bara måste ha och en ögonskugga som var på rea. Så jag kom hem med lite olika påsar igår :P



Nu ska jag laga lite mat. Dax att tagga till för match ikväll =D

Puss Puss<33


2010-09-28

Dax att packa väskan nu innan jag ska dra till stan. Ska ju träffa Frida där och ta en fika. Sen efter det blir det träning.

Så nu lämnar jag er för en stund med lite ego bilder. Hahah ha så kul :P







Hahaha! Sådär ja. Det där får verkligen räcka :P



Some music...

Dessa låtar kan ju vara några av de bästa någonsin. Eller vad tycker ni? ;)

Scorpions- Still loving you



"If we'd go again
All the way from the start,
I would try to change
The things that killed our love"

Midnight Oil- Beds are burning


Hittade ingen klockren version på denna men det finns på Spotify

Whitesnake- Here I go again



Finns såklar många fler men dessa e ändå med i toppen!

Puss Puss


2010-09-27part 3

Känns som att jag inte gjort annat idag än att åka fram och tillbaka i gbg... Först åkte jag ju och lämnade mamma i Heidhallen sen fortsatte det som följande: Heidhallen- Holmens herrekipering- Syrrans lägenhet(hisingen)- Sisjön- Heidhallen- Sisjön- Heidhallen- Hem... Så nu ska det bli gött att gå och lägga sig.

Jag har ju hunnit med att lägga upp bilder på FB från i Lördags med. Dock är bilderna så stora att det tar väldigt lång tid att ladda upp dem. Jobbigt! Men ska försöka slänga upp lite fler i morgon.

I morgon blir det även träning för mig. Första gången på 4 veckor eller något, haha jag känner träningsverken redan nu =)



Nu blir det sängen som sagt. Puss och Kram <3

2010-09-27 part 2

Oj oj oj vad längesen det var jag simmade! Men som tur var ko,m jag ihåg hur man gjorde^^ Nu e det snart dax för mig att åka till GBG. Ska ju byta den där grejen som ni inte vet vad det e. Troligtvis får ni se vad det e i kväll=)

Mat har jag redan pillat i mig (det blev fisksoppa som fanns kvar sen i helgen) så nu ska jag bara slänga på mig något lämpligt innan mamma kommer=)
Vi hörs i kväll! Puss Puss


Fin grimage va ;)


2010-09-27


Liseberg igår var trevligt! Fick tat några bra bilder. Men men hinner inte mer nu.. Ska upp till kaskad och plaska runnt lite. Sen bär det in till staden. Han inte med att byta den saken jag skulle gjort igår så får ta det i dag istället! Hörs sen! Puss puss

2010-09-26

God morgon! Idag blir det Liseberg med familjen. Så nu är det bara till å kliva upp, ta sig något att äta och sedan får jag se till att åka. Tänkte nämligen åka förbi sisjön och byta en sak innan Liseberg.
Vad får ni se i morgon!

Puss och kram =)


2010-09-25

Idag har det vart avskedsfest för Fridisen och Pernilla som åker till Asien på Onsdag! De ska vara borta i hela tre månader=( Kommer sakna er! Lite bilder iaf. Mer snack kan vi eventuellt ta under morgon dagen ^^








Nu ska jag sova! Puss och Kram♥

Heid-Kungälv

Heid vann idag mot Kungälv! Alltid gött med vinnst. Kommer inte ihåg vad siffrorna blev med det e skitsamma. Kanske  Majsan eller Lina har koll på det. Lite bilder iaf.







Nu blir det sängen för mig. Hörs i morgon hörrni =)
Puss och Kram!

2010-09-24 part 2

Promenaden gick bra. Känns som om att krafterna börjar att återvända efter förkylningen men det känns ju att man fortfarande inte är helt frisk...

Vet ni vad... Jag har hunnit med att baka idag. Inte illa! Det blev 2st rulltårtor. En med Jordgubbsylt och en med Hallonsylt. Mumma! Troligvis åker båda två med till Heidhallen i kväll. Div. 1 laget har match idag mot Kungälvs B-lag. Så nu håller vi tummarna för att det blir en vinnst =)

Kajsa och jag är redo så nu återstår det bara för mamma och pappa att komma hem så att vi kan äta något innan vi åker till Göteborg. Räkna med att det dyker upp handbolls bilder här ikväll eller i morgon!

Haha Puss och kram♥


2010-09-24

Då har jag ätit frukost! Kl 13.00... Jag vet att det e sent för frukost men det blir så när man har vännt på dygnet. Sen var det ju inte så heller att jag gick upp kl13 utan jag gick upp 10.30 men satt och gjorfe annat för att jag inte var hungrig. Jag lagade mat till pappa och sen mixade jag ihop en smoothie till mig som fick duga till frukost. Den var super god! Och den var väldigt lätt att göra. Jag tog bara en banan, lite hallon och naturell yogurth och slängde ner allting i en mixer. Mix mix och så e det färdigt!

Nu ska jag bara klä på mig något lämpligt, proppa i mig mina c-vitaminer och sen ska jag ut och gå!
Puss och kram

Vintage

Då har min skrivbords stol fått sig en regäl ansiktslyftning! Från början såg den ut såhär.
Slitet tyg i en färg och ett mönster som jag inte e helt och hållet kompis med. Jag började med att ta bort alla häftklamror som det gamla tyget satt fast med.Vilket var en hel del.
Sedan spände jag fast det nya tyget.
Och vips så har jag en stol som ser ut som ny =) Inte svårt alls^^

Prova gärna på det själva hemma men tänk på att ni måste ha en riktig ordentlig häftpistol annars går det inte :P Tänk även på att dra åt tyget superhårt eftersom att det töjer sig när man sitter på det. Lycka till!


2010-09-23 part 3

Okej, nu e jag klar med stolen! Blev riktigt bra måste jag säga =) Problemet nu är att jag inte kan ladda upp bilder av någon anledning så vi provar i morgon igen att berätta mer om stolen.


Okej nu funkade det helt plötsligt :S Konstigt! Men vi sparar ändå stolen tills senare.

Nu ska jag ta mig lite mat till fortsättningen av Rambo. Sen får det bli sängen för min del!

PS halsen strejkar idag med! =(

2010-09-23 part 2

Det blev visst lite jobb för min del idag ändå! En sväng ner till Partille e ju inte helt fell när man får betalt för det :P Dessvärre kom jag ju aldrig igång med att klä om stolen innan jag fick åka och jobba så det har jag kvar. Jag har börjat att ta av det gamla tyget som sitter fast med sjukt många häftklamrar så det tar lite tid...

Just nu har jag tagit mig friheten till en liten pause från stolen. Så jag och mami kollar på The good wife! Sen får jag återgå till stolen så att den blir klar idag! Later..

2010-09-23

Inget jobb för mig idag så som det ser ut just nu. Men jag ar faktist saker att göra ändå, tro det eller ej:P JAg har en skrivbordsstol som ska få ett litet ansiktslyft. Axeln ska få sig en omgång och så behöver det städas lite här. Men först ska jag ta mig n liten dusch, det 3e aldrig fel!

Bilder på hur stolen ser ut innan jag börjar kommer sen!


<>

Då var man hemma igen! Har vart i Borås och kollat fotbill, Matchen slutade 1-1 mellan Elfsborg och IFK. Stundtals var det ju faktist ganska roligt men det lär ju dröja tills nästa gång, haha.

Nu kollar jag inspelningen av World Cup. Sverige - Norge. Sverige ligger under! Skärpning...

Det var allt för nu! Hörs vet ja :P

2010-09-22

Onsdag idag juh! Och jag e ju massa bra på TV i kväll så måste ställa in inspelningar på de.   Nu börjar klockan dra iväg lite. Ska ju en sväng till Borås nu. Jag och Lollo ska gå i affärer innan Fotbollen börjar ikäll så dax att ta sig lite frukost och sen får jag snabba mig i duschen!!!

Just det inte glömma inspelningarna...

Puss puss

2010-09-21

Känner mig lite förvirrad just nu men förhoppningsvis rätar frågetecknen snart ut sig igen...

I morgon är det inte planerat något jobb än men vi får se. Man vet aldrig hur det blir med det där när man är vikarie...

Vad jag vet om morgondagen är iaf att det blir Borås på kvällen för att se Elfsborg-IFK. Där kommer min gå-på-allsvensk-fotbollsmatch-oskuld att ryka. Men det kan ju bli roligt =)

Förkylningen vill inte släppa taget än! Fucking irritating! (får man inte säga, men det gjorde jag ändå) Halsen gör ont nu. Jag Ogillart!

Jaja får nog bli sängen nu! Men väntar på ett sms så får inte somna än...

(Ursäkta ett mycket virrigt inlägg, får skärpa mig lite:P )

.-.-.-.

Det blev lite ändring på utseendet här idag! Ny header som jag tycker piffar upp det lite här. Den gamla har ju ändå vart med i ungefär ett år! Så nu får vi se hur länge denna blir kvar. Men vad tycker ni, Vilken är finast?
 Den nya
 
eller den gamla


Puss och Kram

Booooooring!

Nu har jag jobbat klart för dagen och till och med hunnit vara hemma en liten stund! Inte illa. Men det e bara ett problem! Jag har inget att göra för tillfället.Tråkigt värre...

Någon som har ett förslag kanske???

Okej vi börjar med att ta något att äta!

2010-09-21

God morgon! Mitt huvud gör ont! men det e inget spm jag har tid att bry mig om. Nej nej, för här ska det iväg och jobbas! Ängskolan idag 9.50 - 15.00 kommer ju att bli kanon bra detta!


haha, ja vi hörs i eftermiddag! PUSS OCH KRAM

2010-09-20

Det blev lite jobb idag för min del som sagt, riktigt gött! Dessutom blir det mer i morgon=) På vårdcentralen så tog de lite prover och det visade sig att det rör sig om ett virus så ingen halsfluss här inte. Sjukskörteskan var super gullig och hur snäll som hellst(A)

Pratade med min älskde Fiie idag. Tror att vi pratade i över en timma på telefonen. Supermysigt! Som vanligt berörde vi allt mellan himmel och jord. Pojkar och politik. Haha man har då aldrig en tråkig stund med den bruden!

 I miss u babe♥

God morrn...

Känns som att natten var väldigt kort, det kanske den inte var men kännslan är ändå så. Har ont i hallsen och har haft det till och från ett tag nu så ska ringa till vårdcentralen nu...

...Så nu ska dom tydligen ringa mig vid 8.30=) det blir nog bra!

Idag blir det jobb på Ängskolan. Jag ska ha en lektion än så länge men verkar som att det kunde bli mer. Men jag börjar med träslöjd! Haha detta blir nog bra:P

Good Night!

Nu orkar jag inte med allt politiskt snack längre. Visserligen ganska så spännande nu men ändå. I morgon hoppas jag på jobb men vi får väl se. Ska försöka få en tid hos docktorn i morgon med. Min halls känns inte alls bra nu för att inte tala om hur den ser ut! Hoppas verkligen inte att det är halsfluss, förresten det kanske är bra om det är det? Då får man ju pencelin och så är det klart på några dagar =) Vi får se i morgon helt enkelt =)

Haha Lars Ohly e ju ändå rätt skön! Vägrar att gå in i sminket bara för att Jimmy Åkesson sitter där. Detta kan bli underhållande:P

Nu kryper jag till kojs! Sov gott allesammans=)

2010-09-19

Kajsa och jag har  vart i full gång idag! Lite bilder kommer här:







..

Då har man vart och röstat! Träffade Anders vid val lokalen och verkar som om att det kan bli jobb för min del i veckan! Inte dummt alls :D

Något som inte heller var särskillt dummt var mamma som kom hem med dessa!

SvartaConverse i skinn! Merci Mami♥
Nu är det dax att laga mat. Det blir lax idag. Mumma:P


Val söndag

Då var det dax att gå till val Sverige! Men hela den valsen drog jag ju igår så vi struntar i det idag!

Känns som att detta kommer att bli en tråkig dag. Tråkigt väder och inget bra på Tv eller det kanske det e men min far har occuperat soffan och där med TV:n så svårt att avgöra. Antingen blir det att sitta och plinka på gitarren största delen av dagen eller att försöka lära sig lite mer om kameran. Hon har förresten fått ett namn nu! Kajsa blev det. Kameran Kajsa. Jag tror att Kajsa och jag kommer att bli väldigt goda vänner^^



Saturday Night Live

Kvällen spenderades i Kinna med Jennie som jag inte träffat på år och dar! Riktigt roligt. Bandet som stod för musiken var From The Cradle. Dom vart riktigt bra till och med bättre än jag trodde att de skulle vara :P Hahaha Behöver nog inte skriva så mycket mer. Bilderna får tala för sig!














Fina Jennie<3

Tack för en toppen kväll^^


Saturday

Ja nu har jag hunnit med både frukost och lunch. Jag fattar verkligen inte vart all tid tar vägen. Det är ett mysterium för mig! Iaf till lunch blev det kyckling mycket gott! Det sedvanliga politik snacket ploppade upp lite lägligt inför morgondagens val. Jag tror att vår familj har ganska enade åsikter in för det som komma ska men detta året har iaf inte jag vart helt säker. Tror inte att jag är det än men nästan. Det blir ju första gången som jag får rösta riksdagsvalet (har röstat till EU parlamentet förra året) så det blir faktist lite spännande. Och till alla er där hemma i stugorna som är i samma sitts som mig (förstagångsväljare) ta nu ert ansvar (om man nu får säga så) och rösta! Det är nu som vi har chansen att påverka! Stannar du hemma i morgon så har du heller ingen rätt att gnälla, du vet det va;)



Kram på er♥

God morgon^^

Även om jag bara var hemma igår så blev det ganska sent innan jag kröp till kojs. Klockan var nog 3 eller något och då somnade jag inte direkt utan jag låg och läste en stund i Twillight. Sen somnade jag jättegott^^

Nu blir det frukost! =)

Moi


Bilden är tagen med min nya kamera. I love it

Tror att jag går och lägger mig nu! Eller förresten ska nog fixa lite annat först men snart^^

...

Började kolla på Hockeyn men när det blev 4-0 till Timrå så bytte vi kanal. Så nu kollar pappa på något tyskt bilprogram. Funderar på att sätta mig med en annan dator och instalera programmen som är till min kamera. Kan ju vara rätt bra att kunna ladda över bilderna till en dator lixom... Blir ju lite jobbigt annars efter ett tag.

Just det glömmde berätta en sak innan. När jag var nere vid skolan innan idag för att skriva på ett papper som jag glömde igår så mötte jag småtjejerna som jag var med i skolan igår. De värsta slängde sig över mig innan jag han se vilka det var. Och naturligtvis hade de hundra frågor! T.ex om jag har bil, hur den isåfall ser ut, skulle jag köpa en  ny å så vidare. De fick dessutom syn på min plånbok (en rosa/vit ifrån Vans) som de fattade tycke för. Så söta så ^^

Nu Kollar vi Hockey igen. Tydligen har frölunda gjort 4-1 ! Det går åt rätt håll nu iaf. Komigen nu då!

Jobba!

Jag sa ju att jag inte skulle orka laga någon mat nu... Mycket riktigt det blev mÜsli och yogurth. Dessutom tråkiga sådanna. Men det gick ner det med.

Pappa ringde för en liten stund sedan. Han ville ha hjälp att städa en buss vilket är likamed jobb för min del. Det gillar vi!

Planerna på att kolla hockey i stan är avblåsta ifrån min sida idag iaf, de andra kör nog ändå tror jag men ibland funkar det bara inte att åka fram och tillbaka när man inte känner det där suget. Om ni fattar vad jag menar. Jag menar det blir ju inte bättra av att man har pendlat till GBG i tre år! Istället blir det en hemma kväll med Idol, god mat och Hockey. Svår slaget^^


Hejja Frölunda!

Tråkigt!

Okej jag har sjukt tråkigt nu! Det spöregnar ute och jag vill gå ut och "leka" men det går inte. Jag är hungrig men vad ska man ta sig att äta? Jag har verkligen ingen aning... Det värsta e att jag måste fixa ngt själv. Jag vet, "Dagens ungdommar" Det e väl bara att gå ut i köket och börja rassla med kastrullerna, eller något liknande...

P.S. e på dåligt hummör idag så passa er! D.S.

Idag bjuder jag på dessa... Enjoy (eller ngt)




Fredag 17/9-10

Jag som hade hoppas på att det skulle bli bra väder idag =( Det fullkomligt öser ner ute! Men men så är det inte mycket att göra...

Funderar på att göra som Madde Grundström, eller hon heter väl Gustavsson nu, och döpa mina olika saker. Typ som min min PC den skulle behöva ett namn. Men framför allt mitt nytillskott i familjen(min kamera) behöver nog ett namn(A) Någon som har ett förslag?

Nu regnar det inte så mycket så ska iväg ner till Tingvalla skolan och skriva på ett papper och sen vidare till Ängskolan och prata med dom där. Så får det nog bli =)

Torsdag 16/9-10 part 3

Usch vad jag har slösat pengar idag! Nästan oförskämmt mycket faktist. Men det var det värt, vart ända öre för att vara exakt =) Min älskling är hemma. Och som jag längtat.


Nu ska vi ha mycket skoj ihop! Hoppas på bra väder i morgon så att man kan gå ut en sväng och leka lite^^




Vart ner en sväng tillGBG för å kolla på Heid - Kortedala Div 1. Heid vann med 28-22 så de va gött. Majsan blev matchens lirare med =) Å syrran näta x10. Det gillar vi =)

Nu blir det nattamat (med tanke på vad klockan är) och sen blir det sängen. Har några saker att fixa i morgon... Puss och kram på er♥

Torsdag 16/9-10 part 2

Det gick ju riktigt bra att vara Lärare. As gulliga ungar som sitter och studsar på stolarna och ropar: Fröken, fröken, hela tiden. Kan ju i och för sig bli lite väl högljutt ibland men de e smällar som man får ta! Några av tjejerna blev helt förälskade i mitt Tomas Sabo armband, trodde nästan att de skulle försöka att kapa det eller ngt :P Och visst e det gulligt när dom ska hålla en i handen och så men dom kanske inte måste stå på mina fötter nästa gång kanske :P



Har eventuellt lite annat jobb på gång innom snar framtid så ni får hålla tummarna för att det blir som jag hoppas :D

Nu ska jag ta ett litet mellanmål innan jag åker till kinna. SES!

Torsdag 16/9-10

Uppe med tuppen var det ja, eller i och för sig 7.15 e ju inte så tidigt egentligen:P men men... Sminkad och klar ska bara packa med mig en extra tröja så att jag inte fryser om vi ska göra något ute eller om jag ska vara "rastvakt". Paraply får jag se till å ha med mig oxå, för det ska ju tydligen SPÖREGNA idag =( det gillar vi inte! Dax att gå nu.. Håll tummarna för de ny Emma, Lärare Emma!


Onsdag 15/9-10 part 2

Heid krossade Tyresö i seriepremiären med hela 40-16! Mer om det kan ni läsa här!

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Ska ju upp och jobba i morgon så kan ju inte ligga och sova hela dagen i morgon som jag vant mig vid nu. Utan det blir upp med tuppen som gäller. Ska bli riktigt roligt att prova på något nytt. Ska även bli hur roligt som hellst att träffa min gamla lärare. I och för sig har de flesta gått i pension men några goingar finns det kvar(A) Det jag har framför mig nu är alltså min nya karriär som börjar; Emma Svensson, lärare! Haha det trodde jag ju inte ;)



Godnatt på er alla goingar. Vi hörs♥

Game day

Nu sitter jag i bilen påväg till Heidhallen. Nu hoppas vi på att Heids damer tar en vinnst idag =)
Jag e taggad iaf =)

Onsdag 15/9-10

Trotts att det var bestämmt att jag skulle laga mat idag så blev det lunch ute istället. Det blev rårörda lingon med pappa. an hade tydligen inte tid att vänta på att jag skulle slänga ihop något så han kom å hämtade mig istället. Inte dummt vill jag lova för oj vad gott det var, som vanligt!



Ska nog ut å ta en promenad nu. Blir rastlös av att bara sitta hemma. Så så får det bli. Men måste byta kläder först för tänker inte gå runnt i dessa jeansen som e super tajta. Ne mjukisbyxor får det nog bli å en go tröjja + halsduk. Kan ju inte bli bättre =)


Studenten, det var fina tider det♥

Million pieces



Jag gillar Toves "nya" låt. Den lixom fastnar i huvudet =)

Tisdag 14/9-10

Idag fick jag äran att ta med denna läckerbiten på en sväng.


Foto L. Ekberg

Tack Angela för denna gången och det blir ju troligtvis fler gånger =)

Nu kollar jag handboll på TVn och efter det ska jag bara kolla på Idol som jag spelat in sen ska jag nana (A)

Changes!

Var hos Jessica idag på hennes skola och var "hårmodell". De skulle färga! Så jag gick ifrån mitt nästan oranga hår till att bli brun-röd. Jag gillar det!




Måndag 13:e September

Blev visst några dagars uppehåll här men har inte vart mycket som hänt heller så det gjorde nog inte så mycket ;)



Igår kväll/natt fick jag köra ner en snubbe till Malmö. Han skulle ifrån kinna vid 01.30 så där rök min skönhetssömn. Var hemma vid 08.00 ungefär och gick å la mig direkt. Kan säga att det var ganska segt att gå upp vid 12 tiden men men.



Eftermiddagen spenderades med Storasyster Ekberg. Vi var på skrädderiet i Kinna och tog en fika. Mysigt värre. sen åkte vi hem till familjen Ekberg och tjötade å så vilket alltid e lika roligt. När lollo drog till sina hästar så stannade jag och Moa hemma å fixade lite med smik och hår å så :) riktigt roligt var det!


Söt Moa =)


Lördag 11/9-10

Dagen drog igåg vid 9 med jobb. Städning av buss stod på shemat. Annars har det inte hännt särskillt mycket hittils. Lite gitarr och så(A) Precis som i torsdags.

Igår blev köpte jag nya strängar till B-gitarren, den hade ju bestämt sig för att total dissa en av de gamla strängarna :(



Nu ska det bara slängas på lite andra kläder + lite smink så bär det av ner till byn. Skene marten idag juh!
Vi ses där!?

Tionde september tvåtusentio

Mamma å hennes arbetskamrater ska ha möhippa idag för en av kolegorna. Så då fick jag agera chaufför till Borås idag på morgonen. Sen har jag kollat tv i soffan. De e gött de vill jag lova. Lite jobbigt är att jag inte blir av med den här jäkla förkylningen. Nu hostar jag hela tiden!


Oj somnade visst...



Nu e det dax att jobba lite, ska till Jönköping e sväng!
Vi hörs sen=)

Tack Mamma!


Cupcakes med Moa!

Idag har jag och Moa bakat Cupcakes =) Det var skit roligt. Oj vad vi skrattade när jag råkade hälla i en halv burk karamellfärg i garneringen. Men bra och gott blev det :D Recepet hittar ni här!







Nu är det Idol som gäller!

Onsdag 8/9-10

Även idag blev det sovmorgon för min del, knske inte helt oväntat men ändå. Började dagen med att hosta väldigt mycket vilket inte alls var särskillt trevligt men som tur var så gav det med sig efter ett litet tag. Min frukost idag bestod av nudlar och kycking. Som vanligt när jag lagar mat till min pappa på lunchen så lyckas han alltid bli lite försendad vilket leer till att jag försöker hålla maten varm, bara lite till, å rätt vad de lider så  har det gått ifrån att vara krispiga goda grönsaker eller annat som nu istället e helt mosiga eller i vissa fall brända. Idag var det tomaterna som var i min nudel wook eller vad man nu ska kalla det som blev alderless mosiga =) Men som tur var så smakade det helt okej ändå (A)


Tisdag 7/9-10 part 3

I took a walk, forgot my Ipod at home but brought my camera!












Tisdag 7/9-10 part 2

Nu har jag kikat runt på arbetsförmedlingen.se ett bra tag. hittar inte mycket som verkar intressant :( så nu tar jag en pause. Ska ta en promenad med min Ipod och njuta av solen(A) men får väl pälsa på mig rejält, för nu vill jag bli frisk!


Tisdag 7/9-10

Usch! Vaknade och mådde inget vidare idag. Mitt huvud kändes som om att det skulle sprängas, halsen gjorde ONT och jag hostade och var mega snuvig! Ska denna förkylningen aldrig ta å ge med sig??? Så mår jag inte bättre i morgon blir det vårdcentralen. Var ju inte vaken idag vid 8 när man ska ta och ringa till dom så blev inget med det idag.

Idag ska jag se till å söka jobb! Det är ett måste. Kan inte gå runnt så här hemma längre. Visst att jag har pengar så att jag klarar mig ett tag och så men serriöst det e verkligen inte roligt att ite ha något att göra. Å andra sidan kanske man kan göra saker som är roliga bara man blir frisk!

Just nu, innan jag tar tag i mitt liv, så sitter jag med min underbara gitarr och myser :) Bara spelar och tänker ite på något. De ni...


Månag 6/9-10

Å vad man kan bli irriterad på folk! Som idag. Det var bestämmt att jag skulle hämta en chaufför i Jönköping kl 07.00. Så när jag vart på stället vi skulle mötas på i ca 30 min och det fortfarande inte  dykt upp någon ser jg till att ringa honom. då säger han: -Jag hoppas inte att du e i jönköping nu för jag har inte åkt ifrån*bla bla bla* än. Grattis första vinnsten blev min. 5 timmar senare dyker han upp. Bra jobbat!



Förövrigt så e jag fortfarande super förkyld! Hostar e snuvig, ONT I HALSEN och lock för öronen. Inte alls roligt! Så i morgon blir det till å stanna hemma och dricka the och söka jobb. Eventuellt hittar jag på något annat med men inget bertämmt ännu.



Söndagen spenderades i GBG som handbolls målvakt! Kanske kan bli något med lite träning. Haha eller inte ;) men e ändå förvånad att det gick såpass bra som det ändå gjorde. Efter handbollen blev det sönags midag med Lina och Andreas. Börjar ju nästan att bli en vana nu :) haha.


God natt♥

Ny karriär???

haha ja man kanske sattsa på att bli målvakt istället för utespelare? Kanske inte. Men idag har jag iaf provat på i 3 matcher. Gick ju ändå över förväntan!
Känner dock att jag nte e frisk för oj va trött jag är, Godnatt!

Fredag 3/9-10

Tro det eller ej man jag har faktist fått gjort ett och annat idag. Var på banken, appoteket och i kinna. Fick kollat lite mer på kamera och som det ser ut i nuläget blir det en canon EOS 550D. Men vi får se det e inte bestämmt än (A)

Fick även jobba en stund idag vilket aldrig är fel=)

I morgon ska jag tydligen spela cup! Känns ju sådär  i  och med att jag int e frisk än :S Men får väl se hur det går. ska ta det lugnt.

Men i vilket fall som helst betyder det att jag måste åka hemifrån tidigt som attan. Närmare bestämmt kl 07.00... Det i sin tur betyder att jag måste packa ihop mina saker nu och gå å lägga mig!

Ni får se till att hålla tummarna i morgon ;)

Torsdag 2/9-10 Part 2

Fick ju faktist gjort lite vettigt idag trotts allt. Inte illa. Men i morgon blir det andra bullar. Har faktist planerat in att göra detta:
Lämna in lönelappen
Fixa lite med tvätten
Fixa lite med disken
Ta en promenad(kan behövas vid dethär laget)
Göra iordning mina naglar
Laga mat

Finns nog mycket mer saker jag skulle kunna tänka mig att göra i morgon men vi får se vad som blir av. Har vissa funderingar på att åka till skroten och kolla tyg till min stol som behöver en ny look. Sen blir det eventuellt ett besök på expert. Jag e nämligen sjukt sugen på en sånnhär eller liknande =)


Torsdag 2/9-10

Nu är det dax at göra något! Har suttit i soffan hela dagen och kollat TV. Men nu är det dax att ta tag i saker och ting. Nummer ett att göra just nu är att ta en dusch! Sen ska jag tvätta lite, diska lite och sen åka och handla lite! Så dax att sätta fart.

Onsdag 1/9-10

Blev inget inlägg igår så får göra en liten sammafattning idag istälet. Iof finns det inte jätte mycket att berätta eftersom att största delen av dagen spenderaes i soffan, helt utslagen. Har fått världens förkylning. Jag har hostt snörvlat och haft mig. Just det! Har pang lock för öronen med vilket e sjuk irriterande!

Kom iaf ur soffan vid ca 16 då åkte jag med pappa en stund till borås och sedan vidare till GBG. Där var det match mellan BK Heid och Kärra HF. Man kan väl säga som så att Heid hade nog väntat sig ett högre/bättre motstånd eller något. Heid tog ledningen direkt och trotts ett ganska slarvigt spel så vnn de matchen med 31-16!

Ungefär sådär såg min Onsdag ut! vad hade ni för er igår?

RSS 2.0