Söndag v.48




God kväll/Natt...

Det har vart mycker handboll idag, spelade nämligen me både juniorerna och med Heidlös(div3). Däremellan var jag på släcktkalas i Lindome. Min goa kusin Louise fyllde nämligen 19år förra helgen.
Stort grattis till dig=)

Åter till handbollen.

Första matchen spelades mot särökometerna, ett lag som alltid lyckas krångla till det för oss av ngn konstig anledning:S vi lyckades iaf att få med oss 2 poäng ifrpn den matchen vilket det var nära på att vi inte gjorde... Dommaren godkännde nämligen ett mål som inte skulle vara mål. Slutsignalen hade gått men ändå skjuter en av deras spelare i mål. Lite drama eftersom vi bara ledde med en boll före detta.
Som tur var så ändrade dommaren sig efter lite om och men =)
2poäng till oss! I like...



Heidlös mötte för dagen serieledarna Kungälv.
Det var en tajt match där endast halva heidlös utgjordes av just heidlösare. Anledningen till att jag var med var nämligen att dom var kort om folk så jag, Natascha och Sebel fick vara med  och spela. Det var verkligen häfftigt att spela med spelare som har en sådan rutin. Dom vet exakt vart de har varandra och spelade verkligen jätte bra. Roligt!
Matchen slutade 17-17 efter en minst sagt konstigt tilldömd straff till Kungälv. Men än så länge är Heidlös obesegrade på över 40 matcher... känn på den du...

Nu ska jag gå ch duscha och sen blir det sängen. E riktigt trött.

Puss Puss♥




Lördag v.48




När mammsen kom upp för att väcka mig i morse. Hmm eller ja typ kl 11.30 så känner jag ngt hårt mot min arm, Hmm konstigt tänker jag, vänder mig om och upptäcker att min söta lilla dator har tillbringat natten på min kudde. Kanske inte det mest skonsamma för en mini PC...

Gårdagens match mellan BK Heid/Team Aspero och Somby/Sköve slutade med vinnst till Heid!!! Kann bra jbbat tjejer=)






Majsan Strååt blev för övrigt matchens lirare =)


I morgon blir det match för mig. Vi möter särö med heid 3 kl 14.05 i heidhallen.
Senare blir det troligtvis match även med heidlös kl  19.30.
Där emellan är det släckt kalas för hela slanten!

Nu åter till städningen och plugget.


Puss Puss♥



Match




Nu drar jag till heidhallen och ollar när BK Heid/Team Aspero möter Somby/Skövde.
Hejja Heid!

Ses sen och glöm inte Idol ! ! !

Puss Puss





Skolfoton





Igår fick jag hem skolkatalogen och de vanliga skolkorten. såhär blev resultatet detta året. som förövrigte sissta gången...




Puss Puss<3




Förkyld och ont i axeln




Usch...

Jag gillar verkligen inte att vara förkyld, det e verkligen jätte jobbigt att gå runnt och "snora" hela tiden. Fast ännu värre är det att ha ont i axeln utan att veta vad det e som orsakat det. Florin rekomenderade mig iaf att köra på en votaren kur i 4:a dagar. Så nu får vi hoppas att det blir bättre. Florre ska ta sig en titt på min axel på fredag igen å då hoppas vi att det e bättre med den.

Har ju även match i morgon mot Hisingen så hoppas att det funkar att spela med skiten oxå.




Det e inte roligt att vara tvungen att använda det där j*vla gummibandet och Voltaren salva =(

Puss Puss♥





New Moon




I måndags efter träningen så åkte jag och min syster in till stan. Parkerade bilen, Tog en hamburgare i näven å knaltade vidare bort till Bergakungen. Vi skulle ju naturligtvis se på New Moon.





Den var verkligen jättebra! sen kan man ju säga som så att man vart måttligt road av alla fjortis brudar som var tvungna att sitta å tjöt hål i huvudet på sina kompisar och beräta hur snygg, Edward eller Jacob var. Kan dom inte bara låta filmen tala försig själv? Oj nej förlåt man måste ju gå kurs i det först...

I vilket fall ni som inte har setta den än -Se den!




lördag v.47





God morgon!

Nu ska jag bara klä på mig lite kläder för att sedan bege mig till skolan.
Det är nämligen öppet hus på aspero idag och då ska mitt uf företag vara där och visa lite vad vi håller på med. Dessutom kommer Honey UF att sälja honung=)
Yeah, vi hoppas att folk är köpsugna idag!



Ses/hörs sen;)

Puss♥





...




Jag e sjukt trött alla människor som tror sig veta saker om andra helt oskyldiga personer,
alla ni som snackar skit bakom ryggen på en istället för att säga det  "face to face".
Orka att man kan vara så patetisk som du är.
Du borde skämmas!






God Natt






Ja, jag och min syster är trötta så nu ska vi gå och lägga oss=)
Sov gott och dröm sött!
Puss Puss♥





Onsdag v.47 del




Sarah Skickade precis över lite bilder som vi tagit i skolan.
Lite smått flummiga men ändå :P





Nu blir det lite true blood =)
I like!

Puss Puss♥





Onsdag v.47




Fy F*n vilket tråkigt väder!

Redag i morse när jag vaknade vid 6 tiden för att åka till skolan så spö regnade det. Kan ju lova att det var gött å köra bil idag då så att man slapp frysa när man står å väntar på bussen.
I skolan idag stog det bok prov på schemat, gick faktist över förväntn  då jag inte ens läst ut hela min bok.

Hade även företagspressentation idag med uf. Gick helt ok, hade ju kunnat vara bättre men det får vaok för denna gånen. Det lär ju komma fler chanser under detta året å göra den perfekta företagspressentationen.

På vägen hem stannade jag till på mejeriet och pratade ganska så länge med Lotta. Var riktigt längesedan vi träffades, (om man bortser från i söndags) så fanns mycket att prata om där!
Lotta bestämde sig även för att köpa en Dunderhonung, det gillar vi =)

Nu ska jag ta mig lite att äta, e faktist jätte hungrig. sen ska jag pilla lite med Sofies blogg. Hoppas att resultatet blir bra (A)

Later...
Puss Puss♥





Måndag v.47




Denna dagen har verkligen gått fort!
UF-Tävlingarna för bästa logga och bästa affärsplan hade sista inlämningsdatum idag. Naturligtvis var vi ute i sissta laget trotts att vi har haft massor med tid och tillfällen att bli klara med den tidigare. Hoppas att det blir bra iaf=)


Nu sitter jag iaf och läser min bok som ska vara färdigläst tills onsdag. Kan ju säga att de e mycket kvar! boken är dessutom på  engelska vilket inte precis underlättar. å andra sian n bok med väldigt bra handling.
Ja ja, nu måste jag åyervända till min bok. hörs troligtvis sen eller i morgon.



Puss Puss♥




Söndag v. 46 del 2




*Pjuh* det ar verkligen på håret! Mappen stängde 23.59 och när lämnar jag in? jo 23.59! men men jag han iaf in med den de e det viktigaste.

Dagen har i övrigt spenderats i heidhallen. Heidlös vann över mitt gamla lag tostared, det vart till å med nära att jag fick spela den matchen men tyvär blev det inte så :( nästa gång kanske?

Herrarna fick med sig en vinnst idag även dom, bra där.

Mindre bra gick det för damer A och B, båda lagen förlorade sina matcher, tråkigt.

Och min match som skulle spelats i kväll blev inställd =( jag hade ju verkligen sett fram emot att spela match idag, inte minnst för att ta revanch på mig sj från i tisdags då jag enligt mig sj iaf inte vart ngt bra...


I morgon är det sissta inlämningsdag öm man ska vara med och tävla i bästa logga och i bästa affärsplan i uf. Våran ska bara skrivas på av alla i företaget i morgon sen så ska den in, tycker faktist att den blir riktigt fin =)

Nu blir det sängen, eller a om en stund iaf.

Puss Puss♥




Söndag v. 46




Fan, Fan, Fan.....

...Jag har totalt missat att det var idag man skulle lämna in naturen hade fått för mig att det var tills nästa vecka :S himmla tur . Tack Frida!

Nu måste jag iaf börja med den för sen bär det av till heidhallen för att kolla på massa handboll. Heidlös spelar mot mitt gammla lag så den ska jag se, sen spelar herrarna och så spelar jag lite senare i kväl. Vi möter ÖHK så det ska bli spännande.

Nu var det plugg ja:P

Puss puss♥







Fredag v.46




Hej alla goa!

Fredagkväll e en topen kväll! det tycker iaf jag just nu. det finns inga måsten som på söndagar tex, då måste man göra klart sissta plugget inför den nya veckan osv...

Ikväll e det ju idol vilket e toppen, hoppas verkligen att alla idolerna gör sina låar kanon kväll för då blir det mycket mer spännande i utröstningen ;)

Förresten när jag ändå pratar Idol kan jag ju passa på att spinna vidare på Peter Jhide. Han är nämligen programledare även för Handbolls Klubben som sänds på tv4Sport. Det gör han väldigt bra. Tydligen ska ha oxå vara en av de drivande krafterna bakom tv4 handbolls sattsning, Roligt!

Nu ska jag fortsätta att smutta på mitt te med dunderhonung och sen blir det mys(A)

Puss Puss♥






Förändringar




Nu har jag gjort ytterligare några förändringar på bloggen. Hoppas att ni gillar dem!

Säg gärna vad ni tycker så att jag kan ändra så att det blir kanon, haha.

När lina kollat klart på matchen mellan Gross... och Flensburg som jag spelade in igår blir det till å kolla på
Criminal Minds från förra veckan, sen e det ju True Blood, Arga snickarn och Greey's Anatomy som gäller. Å just det de e ju Säsongspremiär för So You Think You Can Dance idag oxå.

Jössös det var väldigt mycket TV....

Puss Puss♥





Onsdag v.46




God Middag!

Nu har jag provsakat Dunderhonungen i te=) det var jätte gott ni borde verkligen testa det!

Vårt reklamblad är klart det oxå. så här bra blev det:



glömde nästan att säga att det nu går at köpa våran honung! det e bara till å slänga iväg ett mail till oss så ska vi säkert kunna ordna så att just DU kan få tag i en burk!


Ska snart åka och handla med syrran, sen blir det mys framför tv'n!


Puss Puss♥






Måndag v.46 del 2



God kväll

Nu har jag gjort ytterliggare några ändringar här på bloggen, hoppas ni gilar dom.

Jag kan ju säga att när man ska plugga Anatomi så bör man börja i god tid. En muskel i taget så att det verkligen sätter sig. Nu siter jag nämligen med flera olika muskler, det e konstiga namn, fästen, ursprung och funktioner som jag ska kunna som ett rinnande vatten tills i morgon. Får väl se hur det går med det :S

Pappa passar på medans mamma är bortrest att köpa godis, idag kom han nämligen hem med en chokladkaka. Den var faktist god. Har ni smakat på denna?



Puss Puss♥



Måndag v.46




God morgon.

Jag har upptäckt en helt underbar röst!
Nämligen en kille som heter Adam Lambert, han medverkade i American Idol seson 8. Han har ett helt eget sound men dete inte det som e det bästa. Han har nämligen en helt underbar röst som lixom bara e så bra=)

Här är ett klipp ifrån finalen där han och Kriss Allen (killen som vann) Adam är "Emo"killen ;)
Jag menar lyssna bara på hans höga toner!



Detta är när han gör en version av madworld.



Nu ska jag dra till skolan!

Puss Puss♥




Söndag v. 45 del 3




Två helt otroligt bra band som gör en spelning tillsammans=)
Enjoy!




Nu mera plugg -så tråkigt det e va...

Puss Puss




Söndag v. 45 del 2




Jag har hittat en grupp som gör as goa låtar, Till exempell så har dom gjort covers på några Green Day låtar. Det e ingen som sjunger utan bara musik. Det e typ jul låtar men funkar nu med. As goa verkligen.

Har du Spotify kan du lyssna på dom.


((Tryck på iconen för att komma till spotify.)

Sitter och pluggar nu. Det e verkligen inte roligt kan jag ju säga. Anatomi prov på tisdag så det e ju bara till å plugga:S

See you later...




Söndag v.45




Morrs!

Har vart och lämnat mor på Landvtter nu på morgonen, hon ska nämligen till Kina med jobbet. Har ju inte bloggat på några dagar nu igen så kan ju berätta kort vad som hännt sedan sisst.

- I Fredags spelade Heids B-Lag match mot hallby och vann! Gött gött. Kan detta bero på att det var jag som var kommentator tro?? ;)
Efter matchen blev det utgång med flickorna. Mycket trevlig kväll som spenderades på Queen och Trädgår'n.

-Lördagen spenderades även den med handboll. Match för A-laget mot Lugi. Det bjöds på en mycket bra match som Heid vann. Dommaren kan väl iof slänga sig i väggen...



Sen måste jag ju bara Lägga upp några klipp från idol i fredags!
Calle, Tove och Mariette var ju kanon. Men sen var det ju en underbar kille vid namn Erik Grönwall som ägde=)










Nu ska jag plugga*SUCK*

Puss Puss♥







Torsdag v. 45





Hej!

Jag vet jag har inte skrivit på ett bra tag men det har lixom bara inte blivit av..,

Idag har det vart fullt upp med UF på förmiddagen. Det gick helt ok och jag kan nu berätta att Honey UF kommer att börja sälja sin goda honung nu på onsdag!
Någon som är intresserad?






Idrotts Psykologin gick väl även den helt okej men kännde att jag inte var på rätt humör för det just då. Inte så bra att vara på flumm humör när det e serious stuff på g.. haha

Hämtade även ut biobiljetter idag. Jag och min syster ska nämligen gå på New Moon den 23 =)
ska bli riktigt roligt =)

Träningen vart helt ok i kväll men det kan defenetivt bli bättre;) Johanna var å hälsade på idag, har varkligen salnat henne! Hon berättade en jätte rolig sak för mig, men vad det var får inte ni veta haha =)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen hos min syster för i morgon blir det upp tidigt! Träningen på Kristinedal börjar kl 08.00, *suck*

Oj nu blev det ett ganska långt inlägg men så får det va.

Ha det bäst! Puss Puss♥




Bilder från Lördagen.




Ja i Lördags vart jag ju nere i Lund och kollade när BK Heid/Team ASpero spelade match mot H43/Lundagård. Jag har ju lovat att lägga upp bilder där ifrånså här kommer dom. Kvalitén är inte den bästa men det får gå ändå.


Färden började vid den fina och underbara Heidhallen =)


Under bussresan var det frågesport som gällde. Jag blev 4:a =)


Jag och mamma shoppade lite i Lund.


Försvar!


Emelie skadade foten =(


Friläge!


Denna bruden fick rött kort efter att ha dragit min syrra i armen, jajja baja.

Sådär ja =)

Matchen slutade 27-21 till H43 men de är åandra sidan serieledare.
Nästa match ser vi till att det blir poäng =)


Puss och kram på er//
EmmaGumman





Söndag v.44




Hej. Igår blev det inget bloggande ifrån min sida.

Jag var nämligen i skåne och kollade när BK Heid/ Team Aspero mötte H43 Lundagård. Lite bilder kommer där ifrån senare. förhoppningsvis iaf;)

Nu ska jag kolla andra halvleken mellan Sverige och Norge i super cuppen. Sverige leder =)

Puss Puss




RSS 2.0