Torsdag

Det känns inte som om att det är torsdag idag, snarare onsdag. Men det e det ju inte efter som att det var det igår!

Torsdag = Träning!

Därför ska jag stoppa i något i magen, packa väskan leta fram en bil och sen är det nog dax att köra till gbg. 

Puss

Onsdag

Det blev en lång dag på jobbet idag. men det e helt okej! Bara två dagar till helg, Härligt!! På fredag blir jag rödhårig :O det ska nog bli bra. Jag har ju aldrig vart besviken efter ett besök hos Jessica innan så hoppas ju inte att det blir ändring på det denna gången heller;)

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Känner verkligen att jag behöver sova ordentligt i natt så att jag e utvilad tills i morgon. För i morses kändes det som om att mitt huvud var helt upp svullet. Inte särskillt roligt!

I morgon är det ju även träning och jag måste gräva fram bilen som är täckt med snö innan jag kan åka till staden den stora.. Men det är i morgon det. Nu blir det sängen!

Pusspuss

Min pappa e' sööt!

Det var nämligen såhär: I förgår när vi (jag och min mamma) åkte ner till gbg så pratade vi med pappa i telefon. Så lät det såhär: 
P: -Kör försiktigt.
E: -Jadå det gör jag alltid.
P: -A men du gör nu det, det ska nämligen bli djävuelväder!
E: -Jadå det ska vi pappsen.
P: -Bra! Har ni med er mycket kläder?
E: -Ja, eller vadå?
P: Ja, om det skulle hända något så e det ju bra att inte frysa!!!


Inte nog med detta, i går när jag stressade runnt hemma för att komma iväg till träningen så ringer pappa. Det telefon samtalet slutade med att pappa kom hem och körde mig till träningen :)



Jag gillar't =)

Hmm

Jävla piss match idag. Mötte Sävehof i Partillebohallen. Förasta halvlek var katastrof både frammåt och bakåt. I andra var det iaf bärre frammåt men bakåt var det lika illa 19-9 i halvlek och 39-26 efter full tid. Pinsamt... SKit samma vi får ta nya tag och visa vad vi går för nästa gång =)


I övrigt har det inte hännt så mycket idag. Kollade lite handboll på tvn och även en inspelning av fredagens idol. Jävlar vad bra Jay är! Hans version av Like a prayer var ju sjukt bra! Love it!!!

Jobb väntar i morgon så nu får det nog allt bli sängen. Puss pch kram

Mys







Tack för en trevlig början på helgen! Puss på er♥

Lördag♥

Igår vart jag och malin ute. Jag kommer typ inte ihåg när jag var ute sisst så det var jätte roligt. Åkte hem till malin och sov där mysigt som vanligt ^^ Nu har vi precis vart ute och gjort en snölyckta och dessutom tagit lite kort. Dock har jag inte med mig datorn hit så kanske lägger upp bildeOm en stund ska jag åka till min syster och hjälpa henne med sitt hår. Det ska i lite nya slingor om jag fattade det hela rätt =)

Vi hörs senare!
Puss och kram♥

Fredag

Denna veckan har gått fort! Eller e det bara jag som tyckr det? I vilket fall e jag super trött nu. har jobbat 4 timmar på förmiddagen och nu har jag slått mig ner i soffan för en liten stund. Känner jag mig själv rätt så tar det nte lång stund nu inan jag somnar om jag inte hittar på något:P

Ikväll ska jag till malin. DDet ska bli jätte roligt. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig. Åker kanske till kinna om en stund och kollar efter något nyttt. vi får helt enkelt se om jag hittar något. Haha.

Puss

-

Förresten vad gillade ni bilderna som jag la upp igår ifrån matchen?

Torsdag!

Pratade nyss med en av mina goaste töser =) Mallan Brallan. Hon skulle precis in på gymmet, duktig flicka ^^ I morgon ska vi ut och göra stan osäker tillsammans med Moa och några andra. Roligt!

Nu ska jag bara ta en macka eller något och sen måste jag bara byta kläder innan jag slänger mig i bilen emot träningen. Har ju en tendens att alltid vara sen till träningen av någon konstig anledning. Idag kan det nog bero på att jag jobbat 8.5 timme och att jag somnade som en sten i soffan. Bra dock att jag satte klockan för nu e jag ju vaken ^^


(Gammal bild)

Ne men just det, skynda var det (A)

Heid vs Lugi



























Matchen slutade 16 - 21. Ett match referat hittar ni på damhandboll.nu, klicka er vidare via resultat och sedan heid - Lugi. CK skriver även om matchen på sin blogg: coachck.blogg.se

Vissa borde inte få ha körkort!

Idag, nu, just precis för bara en liten stund sedan när jag körde hem ifrån stan så träffar jag på en lustig prick, Eller a egentligen var han/hon inte alls lustig, men ändå.

I vilket fall så när jag kommer upp för Kallebäcksbacken så går de tre filerna ihop till två. precis på detta stället kör en lastbil i högerfältet och precis innan jag blinkar ut mig kommer det en bil och lägger sig i vänster filen (brevid lastbien) och börjar bromsa! Detta tyckte jag var mycket märkligt så jag blinkar en gång med helljuset för att han/hon fattar att jag ligger där bakom och vill förbi. Då börjar personen/puckot att blinka med dimbakljuset och bromsar ännu mer. Detta är ju ännu märkligare då det verkligen inte finns något att bromsa för... När bilen i fråga väl kommit förbi lastbilen kör jag lite närmre för att än en gång visa att jag vill köra förbi. Då börjar han/hon blinka med bakdimljuset igen. Nu börjar jag tappa tålamodet och tutar på denna märkliga varelse som blokerar hela vägen. Då tutar hon/han tillbaka och lägger sig mitt över mittlinjen. Tillslut klämmer jag mig förbi vilket inte precis är det optimala men vad ska man göra? Jo man konstaterar att vissa borde inte få ha körkort!

Hörrni, bara så ni vet så säger jag inte att jag agerade helt korrekt heller men ändå (A)!


Bilden är lånad ifrån: http://www.jspeed.org/wp-content/uploads/2010/08/Porsche-GT3-RSR-847.jpg

Och på tal om körkort, GRATTIS SOFIE TILL KÖRKORTET! Kör försiktigt ;)

Tisdag 16/11-10

Idag har barnen (och jag) vart på basket turnering som jag berättade om igår. Det gick ju hur bra som hellst! Tjejerna i min klass kom etta i sin grupp och killarna tvåa i sin vilket gör att båda är är vidare till final omgången som spelas om två veckor. Lite roligt var att parallelklassen till mina ungar gjorde exat samma sak förutom då att killarna vann och tjejerna kom tvåa=) Hejja Tingvalla!

Nu ska jag ta och hämta min hårddisk och lägga över massa bilder från datorn till den för som det är nu kan jag inte spara en enda bild till på den! Måste rensa lite ;)



Puss och kram♥

Monday!

Jobb 8 timmar idag inte dummt alls. Där emot vart jag helt slut när jag kom hem och huvudvärken som jag dratt på hela dagen vill verkligen inte ge med sig =( Detta betydde att det inte blev någon träning för mig idag. Hoppas på att det blir bättre med den saken i morgon,

I morgon är det basket turnering i skolan så jag ska vara lagledare för pojkarna. Det blir roligt även om basket kanske inte är favorit sporten. I vilket fall så ska man ha med sig matsäck (vilket även gäller lärare) så jag känner mig ungefär som att jag går i 5:e klass igen och det enda som skiljer sig  nu från då är at det är jag själv som steker pannkakorna, inte mamma eller pappa :P



Godnatt hörrni =)

Farsdag!

Firades med handboll för min del i Heidhallen och en vinst mot Sport. Vi vann med ca 10 bollar eller något sånnt. Spelmässigt så var första halvlek inte mycket att hänga i granen. Däremot i andra får vi igång det lite och rycker ifrån. SSjälv fick jag spela linje i princip hela matchen och är rätt nöjd med att ha gjort 7 mål från en position jag normalt sett inte spelar på.

Eftermiddagen/kvällen ar annars vart lugn. Lite farsdag mys med lösgodis och julmust^^

Jobb i morgon så nu blir det sängen! Godnatt och sov gott =)

Kärra HF - BK Heid























Heid vann i derbyt vs Kärra. GP skrev om matchen och det kan ni läsa här! Ett referat finns även på Heids hemsida: www.bkheid.se

Team ASPERO- Kropps
















Matchen slutade med en boll upp till ASPEROS fördel!



Att jobba med barn...

Idag om ett år så är det 11//11-11 Det får man juh inte missa :P  Men det var ju inte det jag tänkte säga. Utan jag tänkte berätta lite kort om hur det är att jobba på ett mellanstadium. Arbetstiderna för mi del är toppen. Böjar lite före 8 och slutar någon gång mellan 16 och 17 för det mesta. Man behöver inte tänka på att ta med sig mat till jobbet för det finns ju redan där. Det kan ibland inte vara mer än några sekunder mellan att någon skratar och att någon gråter. Ena stunden står någon och skäller på dig och den andra får du en bamsekram!

Mer om detta en annan gång. Nu måste jag skynda mig att packa i ordning mina saker för jag ska ju iväg och träna nu. Efter träningen spelar min syster match så blir till å kolla på den innan jag åker hem.

Puss puss♥

Soffpotatis!

Igår gick jag inte å la mig innan klockan var 01.30 för jag somnade i soffan, typiskt. Sen kunde jag ju inte somna ordentligt, såklart. Som ni kanske förstår så har jag vart väldigt trött idag(A) Därför så har jag slummrat i soffan typ hela eftermiddagen. Riktigt gött måste jag säga^^

Nu ska jag inte somna i soffan som igår utan nu ska jag gå och borsta tandsebissingarna och sen blir det sängen. I morgon blir det jobb igen och sen träning på kvällen. Syrran spelar även match så blir till å kolla på den innan jag åker hem i från det undernbara götet;)

Godnatt ♥

Sängen nu eller?

A det vore nog en bra idé tror jag. Ska ju upp i morgon och jobba igen. Träningen idag var rätt jobbig med eller a det var mycket spring och så, så mina ben lär ju vara som 2st stockar i morgon. Men det e ju gött fördå vet man att man lever^^

Tisdag 9/11-10

Förmiddagen på jobbet blev lite intensivare än vad jag hade hoppats på. Men strunt samma vi lämnar detaljerna. Eftermiddagen och lunchen var iaf mycket lugnare vilket kunde behövas. Tisdagar är mysiga dagar på Tingvallaskolan! Då¨e det nämligen fika och möte på eftermiddagen. Idag blev det smörgås och ballerinakex vilket smakade riktigt gott^^

På tal om fika och mat så e det dax för mig att äta något. Har ju träning sen så måste ladda lite ;) Blir ju intressang oxå att köra in till gbg sen. Vinterdäcken är visserligen på men ändå (a) Nedå det ska säkert gå bra.

Puss

Snow =)

Ja men titta här! Det ligger ändå lite fint sådär på träden, vilket jag älskar.


(Ni får ursäkta den dåliga bildkvallitén men jag tog kortet med webcameran)

När jag var liten och det hade snöat för första gången på året så studsade jag upp ur sängen och fram till fönstret för att kolla på spektaklet. Det gick över när det året jag skaffade moppe. Då var det helt enkelt inte lika intressangt med snön^^

Nu måste jag kila. Ska vara på jobbet om en liten stund (A)

Puss♥

Monday!

Planen var ju att åka och träna i GBG under kvällen men så blev det ju inte. Istället blev det jobb och löpning hemma.  Så kan det gå :P

Löpningen gick ju rätt så bra förutom att mina benhinnor typ tar död på mig! Det gillar vi inte... I morgon blir det "Riktig" träning iaf. Först löpning ute och sen handboll inne. Men innan dess blir det jobb på dagen så det börjar ju bli dax att krypa till kojs nu tror jag. Ska bara kolla klart på "The good wife".

Förresten Amon la upp lite bilder som jag skickat till henne på Facebook. Bilderna är på Amon och hennes ljuvliga barn. Ska höra med henne om det är ok att lägga upp någon av de bilderna här så att ni får se på sötnosarna^^

Godnatt^^

Trötter!

Oj vad trött jag är idag, har gått runnt och gäspat hela dagen. Inte bir det bättre av att man haft en minst sagt hektisk dag på jobbet. Men sådana dagar har vi alla ibland. Nu ska jag ta mig lite mat och sen slummra lite i soffan!

Puss

Natti natti!

Nu ska jag gå och lägga mig! Ska ju upp och jobba i morgon så ska måste ju gå upp med tuppen *suck* :P Bara te å gilla läget =)


(Bilden togs i lördagskväll genom bilrutan och hela köret)

Sov så gott♥

Gothenburg by night!




Så mycket bättre!

Ja, det är ett av de bästa programmen som går just nu enligt mig(Tv4 kl 20.00 på lördagar). För er som inte sett programmet så kan jag berätta lite kort. Det är 7st folkkära artister som under en vecka sammlats på Gotland. Varje dag/avsnitt är det en ny artist som står i centrum. I går till exempel var det Petter som stod i centrum. Då skulle de andra artisterna göra en tolkning av en valfri låt som Petter gjort. Den som jag tycker har lyckats bäst hittils med att göra om låtar är Petra/September. Här är två av hennes framträdanden:





Mer klipp ifrån "Så mycket bättre" finns på tv4play.se

Tillexempel finns det en duett med September och Petter när de framför Mikrofonkåt!

Heid-Skuru

Dessa två lag spelade idag i Heidhallen. De tog en poäng var. Slutresultat 24-24! Bilder ifrån matchen som jag tagit hittar ni på Heids hemsida. Men självklart tar vi några här med =)









Detta får räcka för idag =)

En ny blogg är på gång där det bara kommer att vara foton som gäller med den behöver lite jobb innan den tas i bruk. Jag återkommer med info om det =)

Glöm inte kika in på heids hemsida nu och kolla på resten av bilderna =)

En av de bästa dagarna!

Satt just och kollade igenom lite bilder och där var dom! bilderna ifrån just den där dagen, den 5:e Juni 2010! Då var Green Day på Ullevi och det var även jag. Vädret och hummöret var på topp. En grym dag helt enkelt!






Finns massor av bilder men dessa får göra jobbet idag ;) Minnen säger jag bara!

Äntligen Fredag!

Fredag kan vara den bästa dagen på hela veckan. Det e så skönt att veta att nu e det helg och det finns väldigt få måsten. På kvällen blir det Idol i soffan med familjen med god mat, eventuellt även någon bra film. Som i kväll tillexempel så blir det plankstek, Robin Hood och Idol =) Kan nästan inte bli bättre ^^

Nu e det dax för mig att städa lite här hemma och sen ska jag åka och handla så att allt e klart för kvällen. See you later, as usual :P




Torsdag

Jag började även denna dagen med sovmorgon. Jag och David satt nämligen uppe till typ 2 eller något igår natt och kollade på olika serier som gick på TV. Efter "Bones" sa vi godnatt!

Hjälpte till lite här hemma med att åka å slänga tidningar och flaskor på återvinningsstationen samt panta pet flaskor. Det va nästan lite gött att få göra något vettigt med tanke på hur gårdagen såg ut med TV tittande och bakning. Just det jag har ju inte berättat det innan. Jag bakade jättegoda maränger igår. Innan jag han med att ta kort på dem så var de uppätna. Visserligen var jag inte särskillt snabb upp med kameran så får skylla mig själv^^

Strax efter 14, bar det av ner till gbg ännu en gång denna veckan. Men idag var det lite extra roligt för jag var ju hoss Jessica och fick klippt håret (6 månader sen sisst) vilket alltid är roligt. Visserligen toppade vi det bara men känslan e hur go som hellst=) Vi bestämde oss även för att vi ska färga både hår och bryn innom en snar framtid. Det ska oxå bli roligt =)

Efter klippningen och mycket tjöt bar det iväg till den berömda hallen för att träna. Axeln mådde prima även idag vilket är lika med nytt rekord!

Nu blev det lite mycket text här kanske men det får bli väl =) Nu ska gå å nana. Har jag tur kanske jag somnar innan klockan blir 2? Om jag gör det så e det ett nytt rekord för denna veckan :P

Godnatt ♥

Gött gött!

För första gången, på låt oss säga 2 år, så har jag tränat handboll utan axelskydd! Det känndes riktigt gött måste jag säga. Även om det inte betyder så mycket mer än att det var en bra dag idag. Det känns  ändå som att jag är på rätt vag men det är mycket rehab kvar att göra innan den är helt bra. Nu gläds vi åt detta ett tag tycker jag :D

Jessica skrev på fejan innan. Dax för klippning på torsdag. Ska bli riktigt gött faktist. Var ju ett tagsedan jag klippte mig nu (A) typ före studenten :P I vilket fall så denna gången blir det bara klippning så får vi se hur vi gör med färg och den biten sen =)

Nu ska jag bara kolla färdigt på Navy CIS innan jag går och lägger mig, Godnatt =)

Tisdag

Idag har jag sovit längre än vad jag borde. Men det var gött =) Jag har vikt väldigt mycket tvätt, kört disken en omgång och lagat mat.

Nu har klockan spurtat en liten bit (en lite för lång bit) så nu e det brottom igen. Ska träffa Moa om en stund i stan för en fika och så ska jag köpa skor och glas. Jag visar er i morgon!

Efter stan blir det träning så måste packa i ordning de sakerna med.

Moa min Moa ^^


Puss puss

Himlen är oskyldigt blå



Denna såg jag och Malin idag på bio. Den var helt okej för att vara en svensk film men kanske inte riktigt en sån film som jag vanligen gillar. Lite förutsägbar i bland och vissa detaljer hade kunnat göras annorlunda för att höja spänningen. Men som sagt ändå en helt okej film =)

Efter filmen träffade jag Moa. Vi tog en lång promenad genom stan och snackade om allt mellan himmel och jord. Så himmla mysigt ^^

Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Hade ju tänkt att inte sova bort hela dagen i morgon med ;)

Godnatt <3

Today

ska jag träffa Mallan Brallan. Det har börjat att bli alderles för länge mellan gångerna nu så dax att ta sig i kragen. Det e dock inte särkillt lätt när en av oss pluggar och den andre jobbar. Detta på två ganska skilda orter. Nog om det. I vilket fall blir det kina buffe först och sen kanske det även blir bio. Blir det bio så blir det ingen träning idag utan då blir det extra mycket i morgon och på onsdag istället.

Nu måste jag hoppa in i duschen annars blir jag jättesen!


RSS 2.0