Fredag v.44 del 2




Sådär, då vart det dax för lunch.

Idag blir det gulaschsoppa=) så gott.

Jag har även upptäckt tv3 play. Mycket bra att man kan se hål i väggen när man vill, hihi.

Nu ska det koas soppa juh!

Puss Puss♥





Fredag v.44




Hej!

E hoss min sysster idag. Vi har ju inte precis lyckats att åstakomma särskillt mycket idag om man säger så. Men vi har iaf fått i oss frukost och kollat tv och så har vi ollat runnt på lite olika bloggar. Helt otroligt vad man kan hitta på nätet. Kolla bara på detta som Katrin Zytomierska laggt upp på sin blogg.




Fan vad skrämmande asså!


Sen hittade vi detta klippet på Johanna Alm's blogg. Helt sjukt att han en kan med att göra så.




Återkommer senare. Och glömm inte att det e Idol ikväll. Ladda!

Puss Puss♥



Tisdag v.44 del 4




Nu e jag påväg in till stan för att träna. Har ont i huvudet vilket kanske beror på att jag provade en parfym man fick med i ngn tidning som vart liggande på mitt rum ett tag. Den luktar kille.

Ska iaf till grevegårdsskolan nu för att träna. enda problemet är att träningen börjar 21 och jag kommer att vara där ca 20. Herrarna har nog iof träning före så får väl sitta å glo på dom et tag. Kanske e det ngn annan somoxå e lite tidig(A). Jag har tagit med mig lite brownies till min syrra nu. Hoppas at hon har mjölk hemma så att man kan få det som e absolut godast- Brownies och ett kallt glas mjölk =) mumma

Fint e det med småpjkar som sitter på bussen och hinkar öl oxå. Fast det roligaste med det e att dom ska gå på biojag tjuvlyssnar bara lite;) ) och jag fattar verkligen inte meningen med att dricka öl innan man ska på bio. eller e det bara jag?

ja ja. vi hörs förr eller senare!

Puss puss♥



Torsdag v.44 del 3




Har fasnat i ett spel på fejjan. ine bra. Nu har jag massor att göra tills det e dax att ta bussen... men men jag tar ju med mig datorn på bussen så kan ju fortsätta att leka då =) nu ska jag röjja upp i köket och sen röja en snabbis på mitt rum. där emellan ska det packas väska, och tvättas också :P

Denna låten med Green Day e bara så bra! Enjoy...



Nu vart det dax att röra på sig ja...

Puss Puss♥



Torsdag v.44 del 2




Sådär =)

Tredjegången gillt var det! Mina Brownies blev JÄTTEGOA=)



Lyckades verkligen med dom idag, riktigt gött=)

Oj oj, nu vart klockan mycket. ska ha mat klar om 10 minuter för då kommer pappen hem. men jag får inte tag i honom så får väl se. men gör iaf en omelett så får vi se när han kommer.

Hörs sen för idag e jag på riktigt blogg humör =)


Puss och kram♥






Torsdag v.44




God Morgon!
Förlåt god förmiddag heter det vid denna tiden va :P

Skrev inget igår men gjore verkligen inget roligt förutom att gå på spinning med mamma så tänkte att det lika väl kunde vänta tills idag. Nu ska jag göra ett till försök att få mina brownies riktigt bra. Jag har ju misslyckats 2 gånger tidigare så håll tummrna för tredje gången gillt =)

Idag är det träning i grevegårdsskolan som gäller, 21-22.30 =( lite väl sent för min smak..

Skriver mer sen med ett resultat av brownie baket =)

Puss Puss♥




Tisdag v.44 del 3



Jag åkte ju naturligtvis på att åka och handla idag. Typisktnog när jag redan fått på mig pyjamasbyxor :P men men då får man ju bara ta å åka till affären i pyjamasbyxorna för att dra på sig ett par mjukis brallor istället är ju så jobbigt! eller inte.

När jag kom hem från affären så fick jag lust att platta håret, bara sådär... haha

Vad tycker NI är snyggast Lockigt eller Platt?



Före?                               Eller                                       Efter?


Lägg märke till utväxten. Snyggt eller dax att färga över?

Nu ska jag snart gå å lägga mig. Ska först läsa klart Magdalena Graafs bok, Det ska bli ett sannt nöje at döda dig. Den e jätte bra.

Ses och hörs i morgon!?

Puss Puss♥




Tisdag v.44 del 2




Tjosan igen!

Jag har vart ute å sprungit en sväng nu istället för gymmet. Dra nog dit imorgon istället (A) Städningen har jag ju inte heller kommit särskillt lång med. Får bli imorgon istället, haha hoppas jag. Iof har jag funderingar på att gå på bio i morgon... Någon som e sugen???

Nu ska jag ringa och prata med min älskade Mallan Brallan<3 hon drar nämligen till turkiet i morgon utan mig =( Får se vad hon har på hjärtat idag =)


Jag och min älskade Mallan<3

Skriver sen (A)

Puss Puss





Tisdag v.44




Idag ska jga städa på mitt rum, jag e inte det minsta taggad vill jag lova. men det e faktist nödvändig, tyvär. Jag kanske till och med tar före och efter bilder för att ni ska få se resultatet. Men bara kanske.

Igår på träningen var det löpning som stod på schemat. Tråkigt! Gick väl ganska bra förutom att mina vader inte pallar alla backar som e i rudalen. Så jag sprang runnt planerna istället för el ljusspåret. Gickjättebra ända tills jag snubblar på ett litet järn rör som sticker upp ur marken. Jag faller pladdask på magen, måste sett riktigt roligt ut, haha. Fick ett litet sår på knäet men inget allvarligt =)

Idag slipper vi iaf att åka in till träningn för vi har egenträning idag. Mycket skönt. Det betyder att jag drar till gymmet litesenare för att biffa ;) haha.

Jaja nu väntar mitt rum på mig *suck*

Hörs sen! Puss Puss♥





Måndag v.44





Jag sitter i telefonkö, så tråkigt.

Det är nämligen så att pappas dator  inte funkar så då ska vi göra om lite grejer med den och för att kunna göra det utan att allt man har å datorn försvinner så behöver man ha suport. Nu är det dessutom lång kö. typiskt..

Jaja får väl försöka att underhålla mig själv så gott det går umder tiden..

pusspuss



Söndag v.43 del 2




Minns ni att jag bakade brownies för ett tagsedan? Ni som inte kommer ihåg det eller för den delen inte har läst det så kan ni göra det här.
Nu är det iaf dax igen för min syster som förövrigt är hemma över helgen har krävt att jag ska baka dessa godingar så att hon får smaka. Självklart e jag så snäll att jag gör det så nu e det Brownie dax =)



Puss Puss♥




Söndag v.43



Gameday!

Vi spelade match idag igen, denna gångn moyt KFUM Ulricehamn.
Matchen sutade 25-25 (12-12). Kan ju säga att vi slelade betydligt mycket bättre idag än vad vi gjorde i fredags, men ännu finns det mer att hämta, mycket mer.

Här är några få bilder från matchen=)










Nu ska jag kolla lite Criminal Minds med syrran och sen blir det sängen.

Puss Puss♥





Torsdag v.43




Go kväll..

Snacka om soft dag=)
Jag slapp gå på uf lektionen eftersom det endå bara skulle ha vart jag där. det innebar att min första och enda lektion började 12.35, nice! Något som däremot inte va så gött till en början var att min mamma släpade med mig ut på en springtur på morgonen vilket gkorde att jag gick upp 7.30 istället för 10.00. men sånt e livet och jag måste erkänna att det var rätt gött när man väl var ute(A)

Nu har jag iaf slappat hela eftermiddagen med tv. Har kollat på True Blood och Criminal minds som jag missat tidigare. Nu missar jag ett till avsnitt av CM för NU ska jag åka och träna!

Jag lär va rätt död i morgon på träningen i skolan eftersom denna träningen håller på till 22.30 i frölunda, vilket gör att jag är hemma tidigast 23.30. Inte Okej!


Nu måste jag dra...

Puss Puss♥





Onsdag v.43




Yeah, min redovisning idag var grym!! lite förvånande med tanke på att jag inte pluggat ngt alls, förutom att jag skrivit den så, haha.

Riktigt soft dag i övrigt måste jag säga, för efter engelskan var det UF och bara jag å mallan brallan var där så det var gött. Vi passade på att göra klart sammanställningen av marknadsundersökningen så det käns bra=)

Hade himmla tur när jag åkte från bamba vid 12.55 och faktist hann med bussen från korsvägen trotts att det var stopp i spårvagnstrafiken=)

Himmla gött att vara hemma vid 14.15 för en gångs skull. Så det blev till å kolla på True Blood som jag spelat in. Just det avsnittet var lite konstigt måste jag säga.. haha. sen somnade jag så gott i soffan och vaknade inte för än vi 18 tiden ngn gång av att pappa kom hem med min faster. Hon hade länat sin bil här för det var ngt med den so skulle fixas. Sen var jag så gullig att jag krde hem henne till borås^^


Jag vill ha värme och bruna ben!

Nu ska jag sova för i morgon blir det en LÅNG DAG! träning till 22.30 i grevegårdskolan...Natti Natti♥




Mitt i natten!





Nu e jag klar med min redovisning som jag ska ha i morgon. Sista minuten igen, jag fattar inte hur jag kan göra såhär emot mig sj asså. det blir ju bara att jag e uppe mitt i natten istället för att sova. och jag kan ju säga att sova e ngt jag behöver! jaja, nu får det faktist se till å bli bättring på detta=)

Hade träning idag. På grund av att heidhallen renoveras så hade vi bara ute idag*suck* det blev mycet lpning vilket inte är min favorit precis. Om jag fattade Kristian rätt så kommer jag spela match både på fredag och på söndag, e tydligen jätte många som inte kan spela pga att de e sjuka eller bortresta. Mig gör det inget, alltid kul å spela, fast det e klart en sndag i ulricehamn e ju inte toppen precis :/

Ses i morgon fr nu ska jag sova!

Puss Puss♥




Tisdag v.43




Ååå, fan va arg jag blir!

Jag försover mig så att jag har mindre än 10 minuter på mig inan bussen går, som tur var så körde pappa mig till bussen som kom precis när jag hoppat ur bilen.

På bussen kan jag inte ta min dagliga morgonlur för det sitter två kärringar och tjötar as mycket, eftersom jag hade så brottom på morgonen så glömde jag naturligtvis mitt headsett, illa. Så bussresan till skolan=massa info om vilka byggfirmor i härryda som är bäst...

På centralen mter jag syrran, lämnar hennes skor som jag lånade efter friluftsdagen i fredags. Träffar sen David och går med honom till vagnen där möter vi Sofie som skulle till gammlestan.

Väl i skolan märker jag att alla redan gått inn på lektionen, knackar på dörren å det enda jag får som svar är -tyvär
du  för sen! -Tack så mycket!

Om jag har fattat allt rätt så e min nästa lektion 13.20 men innan dess så e det skolfoto som gäller:P

Eftersom jag ändå inte kan åka hem emellan så får jag väl pasa på att göra lite engelska under tiden, jag har ju typ bara 3 timmar på mig;)


 

 

Puss Puss♥










Måndag v.43




Yes, bara en vecka kvar till höstlov.

Gjorde en jätterolig grej idag, men kan tyvär inte berätta vad här. Det gr jag en annan gång lite senare;)

Idag dog Fridisen till Kap Verde. Där ska hon vara kvar i lite mer än en veckaoch bara gotta sig. =)
Mallan Brallan har äntligen skrivitsitt första blogg inlägg =) Mycket bra debut ;)

jag försöker att få ihop ngt vettigt till min engelska presentation som jag ska ha på onsdag. Har ju imorgon på mig oxå(a)



Nu blir det sängen, ska bara packa ihop mina grejer tills i morgon. Det blirtill att ha dubbla uppsättningar medsig för det e skolfoto och träning så både lite finare kläder och deg :P


Puss Puss♥




Söndag v.42 del 2




Pjuh...
Svettigt värre när man e klar med sin innlämning 4:a minuter före innlämnings mappen stänger.
Men som man brukar säga bättre sent än aldrig =)



Såhär såg det ut ett tag under plugget. (var ju tvungen att ta en paus mellan varven (A))



Massa böcker och papper intill en liten dator =)

Kommande vecka kommer minaträningar att vara lite fucked upp på grund av att de gör om golvet i Heidhallen. De kommer att slipa ner det som är slitet på gilvet och göra helt nya linjer och så så det kommer bli jätte fint, tills att det e klart kommer våra träningar att vara lite konstiga=( men man får ju försöka att vara positiv ändå =)

*suck* nu funkade det inte att lägga upp bilder längre. jobbigt värre. I morgon lägger jag upp hur jag tränar kommande vecka då. få hoppas attd et funkar då..

Nu ska jag sova=)

Puss och kram♥





Söndag v.42




Bak och plugg dag!

Det förstnämnda är ju något roligt men det anndra lyckas jag ju alltid skjuta upp tills det absolut sissta sekund, så det blir ju tråkigt vad det än är..

Nu e kakan färdig =) mmmm vad go den blev =)



Så efter att ha ätit en bit av mina goda Brownies som ni hitta peceptet på här, så har det nu blivit dax att göra en inlämning om Kalla Kriget. Nej jag är inte det minsta peppad!

Men jag ska inte klaga för jag är iaf inte skadad  som min Johanna är. Igår på matchen med mindre än 5 minuter kvar så skadade hon sig nämligen =( fästena till baksida lår är mycket uttänjda och hon har en rejäl bristning =( Detta bettyder inte bara att Johanna blir borta från handbollen ett ta utan även att det inte blir till å kolla på herrarnas match då hon ligger hemma i sin soffa. Får hoppas att dom klarar sig utan vårt stöd (a)



Bli bra igen gumman<3



Nu Plugg ...

Puss Puss♥




Natti Natti!




Mamma kommer nog att ha träningsvärk imorgon =) va nämligen ute och sprang med henne innan =) eller man kanske ska kalla det jagga;) hihi. Gjorde även lite magövningar som tydligen var jobbiga :P

Nu ska EmmaGumman sova!




Lördag v.42




Hej!

Det blev vinnst för damlaget idag mot Rimbo. Det var nog bra för laget att få en solklar vinnst!







Efter Damernas match åkte jag och familjen till Axel Dahlströms Torg för att äta. Jag tog en peppar stek och övriga i familjen tog plankstek, detta var mycket gott!



Åkte sedan tillbaka till Heidhallen för att se när Bk Heid 1 spelade mot Önnereds HK i Junior Elit. Den matchen var defenetivt inte den bästa. Johanna lyckades med mindre än 5 minuter kvar av matchen skada sig! =( Tror det var fästena till baksida lår. Hoppas att det inte var allt för allvarligt!


Johanna innan hon skadade sig.

Så nu blir det lite plugg. Ha en trevlig kväll.

Puss puss♥



Bilder från gårdagen




Ja för igår fick jag ju inte skrivit ngt här...
Men jag tänkte att jag kunde lägga upp lite billder som jag knäppte av igår.

Fredag 16/10-2010= Friluftsdag i Skatås
Så jag kan ju börja med att berätta att det enligt väderprognåsen skulle bli snöblandat regn och kallt. Då tänkte ju jag att men vad bra, snö och kallt = vinterjacka! Enda problemet var att jag inte räknade med att det skulle regna igenom min goa vinterjacka. Jag hae inte heller planerat att min fina pappers påse skulle gå sönder så att alla mina saker ramlade ut på marken...



Vilket de naturligtvis gjorde...

När jag, lotta, karin och mikaela stod på våran station ute i skogen och väntade på att det skulle komma grupper och utföra den så frös vi så in i bänken. Då tog jag och lotta en promenad vilken resulterade i att vi hittade dessa söta små skapelserna =)









Erkänn söta.


När friluftsdagen var över så kom min underbara syster och hämtade mig i skatås så att jag slapp gå hela vägen ner till vagnen när jag var helt genom blöt. När vi kom hem till syster yster fick jag hoppa in i duschen och sedan ta på mig varma och torra kläder, helt underbart.

När jag kom hem vid 18 tiden så åkte jag och mamma till affären för att inhandla entrecotte så passade jag på att fjäska till mig ett Kinderägg =)



Det var verkligen jätte längesedan jag åt ett sådant och dt var jätte gott =)

Nu ska jag till Heidhallen och kolla när Heid möter Rimbo. Och efter den matchen möter mina flickor ÖHK! Nu tar vi detta!

Puss Puss♥






Torsdag v.42




Hej!

Det har vart en lång dag idag med skola, prov och träning.
Provet gick mycket bra under somstänigheterna enligt mig, får hoppas att lärarna tycker det oxå...

Nu ska jag vetkligen sova för jag ska vara i skatås kl 8.15 i morgon! Kommer vara jätte kallt, brrr... Ne nu blir det sängen!



Jag och frida när vi provade ut studentmössor.
10/6-2010 då smäller det!

Puss♥



Läskigt värre! //Sam




Hade precis min engelskaredovisning. Muntligt värre, strippen var dock uppskattad av min audience. haha, perversa jävlar.

Fortfarande lite svettig och nervig men släpper väl snart. Aja, hoppas jag överlever mitt matteprov också. SER MÖRKT UT.

Well Well, im out of here.

FUCK U, PUSS OCH KRAM!



En man mötte en annan i en affär och frågar honom "Vrf har du en tomat på huvudet?
- Men det har jag varje fredag svarar mannen
- Men det är ju bara torsdag idag?
-Oj, jävlar, då kan ju folk tro att man är dum i huvet!

hahahaha






Tisdag v.42





Hej.

Idag var det tidig lektion, 8.00 började skoldagen med Idrott och hällsa. Sen slutade den på sätt och vis. Jag hade ingen mer lektion men nu håller jag på att göra engelskan tills i morgon. Vilken jag har panik med eftersom jag skahålla ett föredrag och jag inte skrivit särskillt mycket pådet. Har ca 1 timma på mig.

Nu ska jag ta och äta lite för att sedan bege mig till Heidhallen. Det vankas löpning och handbolls träning.

Hörs i morgon för idag har jag inte mycket tid över!

Puss Puss♥





Måndag v.42




HEJ!

Sitter i skolan nu med Fridisen =) Vi har en inlämning som ska vara klar på fredag som jag inte har börjat med som vi håller på å fundera kring nu. Vi ska skriva om 2-3 händelser under kalla kriget. Funderar på att ha med Cuba Krisen. Sen behöver jag ju ha ngt mer med oxå men vet inte vad än. Någon som har ett förslag?
Fick just veta att den är skjuten tills på söndag. Gött!



Ne nu måste jag jobba lite innan det e dax att ge sig av till träningen. Har ju 2.5h träning idag och då har jag inte räkat med träningen i skolan på 1,5 h. gött gött.


Puss Puss♥







Söndag v.41




Hej!

Går kvällen var mycket trevlig. Det blev bastu exrem! Ni som inte provat  det tycker jag ska göra det =)
Maten och tårtan var även den mycket god =)
Tack Lollo och Grattis än en gång


Idag var det match, Bk Heid 2 - Partille Vallhamra. Vi vann ganska övertygande med hela 30-10 !!! Jag är nöjd med min insatts, fick spela 58 minuter(en 2:a fick jag). Mestadel spelade jag på höger nio men fick även göra ett inhopp på mitt sex! Även där gjorde jag mål =) Bra jobbat tjejer! Nu fortsätter vi såhär =)


Fel tröjja men ändå (a)

Puss Puss♥






Lördag v.41




Hej!

Igår blev det inget bloggande från min sida för det han jag inte men tyvär. Det var nämligen fullt upp från 07.00 till 23.00. Dagen började med träning i skolan, gick väl helt ok. Pga att vi skulle prova ut studentmössor vid kl 13.30 så passade vi på att ha ett litet möte med projektarbetes gruppen. Vi han inte med så myckt men det var änå bra att vi kom igång med vad vi tänker och så =)

Äntligen var det dax att prova mössorna! Min kommer att bli så fin, så fin =) men även dyr:S Kan ju lova att man blir sugen på att ta studenten nu =) 10:e Juni 2010 då smäller det!

I går kväll spelade Bk Heid/Team Aspero mot Partille Vallhamra i div1. Jag och Lisa hade handom kiosken. Måst bara
påpeka att vi var väldigt duktiga ;) Matchen var inte den bästa och slutade med en förlust för heid laget. Bara att ta nya tag =)

Idag spelar Heid 3 mot Aranäs, kör hårt flickor!

Snart ska jag göra mig iordning för att åka på kalas. Lovisa fyller 18 år idag och det firas på Borås stadsparksbad med bastu och liknande =)

Hörs sen!

Puss Puss♥




Torsag v.41




God morgon!

Denna dagen lär bli sofft, I LIKE! Nu blir det skola först UF och sen så ska vi göra ngn labb i Naturkunskapen. Hoppas att det inte tar allt för lång tid (a)

Sen ska jag dra hem till min syrra, stannar där tills i morgon. I kväll e det ju träning oxå, får vi inte glömma. Haha.

För er som gllar Idol kan jag tippsa om att alla Idolerna nu har en varsin blogg. DDom olika hittar du HÄR.
Enjoy...

Puss Puss♥





Onsdag v. 41



Hej!

Idag har jag mallan och fridisen vart på svenska mässan. Vi stog i ASPEROS monter där, det har nämligen vart gymnasie mässa där nu i tre dagar. Måste säga att det var skönt att slippa skolan idag och i stället softa där :D Sen blev det donken eftersom vi fick mat kuponger där =) gött va de!

Snart ska jag gå  och lägga mig fast först ska jag ställa in inspelning på Criminal Minds(i morgon) och Idol(På fredag) i morgon har jag nämligen träning till 21 och sen ska jag sova hoss syrran och på fredag är jag i stan hela dagen och på kvällen är det match för b-laget och jag ska stå i kiosken i heidhallen. så nu e det fullt upp.

Får inte glömma att packa väskan heller för annars blir det jobbigt i motgon.

Förresten så blev det inget blogg inlägg från sam idag eftersom jag inte var i skolan. Hoppas att det blir av nästa vecka iaf =)

Puss Puss♥




Tisdag v.41 del 2




Hej igen...

NU ska jag bara stoppa i mig en bit mat och sen drar jag vidare till Heidhallen för att träna.
I morgon ska jag inte till skolan, istället ska jag till gymnasie mässan och vara ambasadör för skolan, förhoppningsvis så kanske ngn liten 94:ra nappar och börjar på Aspero till nästa år =)

Nu var det dax för mormors goda smörgåsar =)

Puss Puss♥




Tisdag v.41




Hej.

Härlig start på dagen, eller inte, kan verkligen inte bestämma mig för om jag tycker att det var bra eller inte att vi slutade efter idrott och hällsan. Detta gjorde vi förresten för att det inte fanns ngt vatten på skolan. Så toaletterna funkade inte, maten i bamba skulle inte gå att värma maten. Därför var de tvungna att stänga skolan.

Jag träffade min älskade mallan brallan i stan. I väntan på at affärerna skulle öppna så tog vi en fika på EH =) Det blev en klassiker för mig. alltid gott =)

Mallan Brallan införskaffade ett solpuder från HM och jag shoppade loss rejält på Gina =)
Det blev En tröja ett par Tights och ett par jeans leggins =)

Skriver mer sen =)

PussPuss♥




Måndag v.41 del 2




God Kväll!

Nu e jag trött vill jag lova. Har vart uppe sen 08.00 och haft dubbla träningar pluss historia lektion. Kanske inte låter så jätte mycket men det tar ändå mycket på krafterna.
Nu ska jag gå å göra en snabb dusch, paka min väska för två dagar frammåt då jag kommer att sova hos mormor och morfar i morgon, som jag gör varje Tisdag=)

Kan passa på att avslöja vad det var för överraskning min syster fick idag oxå. Eftersom jag bakade bular igår och hon inte var här så tog jag med mig en påse till henne så att hon kan mysa i lägenheten, Erkänn gulligt av mig :P

Ne nu gäspade jag igen.. haha


Min syster på matchen i lördags, hadde typ ingen annan bild på henne på min gulliga dator :S


Puss Puss♥



Måndag v.41




Hej!

Nu ska jag dra till träningen, e inte alls sugen just nu men men.
Jag och frida har vart kvar i skolan en stund och kollat igenom våran Affärsplan. Behöver endel ändringar, dom får vi ta å fixa till :D

Ska dra nu. Å syrran om du läser etta innan träningen så kanske du kan ta med en t-shirt till mig att ha efter? Dessutom har jag en överraskning till dig ;)



Puss puss♥



Söndag v.40, Kanelbullensdag





Idag e det kanelbullens dag och det firade jag naturligtvis med att baka bullar =)
Dom blev verkligen jättegoda! Har inte gort så mycket mer idag i detta ruskvädret så här kommer lite bilder på mitt bullbak =)















Mmm... så goda dom blev =)

Puss och Kram
//EmmaGumman



Lördag v.40




Denna Lördagen spenderades Till mestadels i en buss, fram och illbaka till höör som ligger i skåne. Där var det dax för seriepremiär i Damer div 1 södra. BK Heids B-lag mötte H65 Höör.

Heid som var nykommlingar i 1:an gjorde en mycket bra match som tyvär resultatet inte speglar särskilt väl. Jag tycker iaf att vi kämpade bra. Detta e bara början på en rolig sesong i div 1 =)

Kan lägga upp lite bilder ifrån matchen i morgon=) för nu orkar jag inte, det har vart enlång dag, haha.

Hörs.

Puss Puss♥





Fredag v.40




Idol frossa!

Jag dagen började med träning på Kristinedahl. Handboll kl 8.00. Jag var däremot lite sen idag för jag försovde mig hoss syrran, Sov så himmla gott (a) Fick Nämligen massage igår efter träningen av en som var där för att lära sig. Han var ju inte jätte duktig med det e ju ändå alltid gott med massage =)

När jag komm hem sisådär vid 11.30 så Tog jag fram pannkakor som mamma hade gjort igår och värmde dom, gjorde iordning en kopp varm choklad och myste frammför idol på TVn =) Hade ju massa gammla avsnitt att kolla på som jag missat tidigare i veckan. Jag tror att jag totalt kollade på 4 dagars idol, vilket var trevligt men slutade med att jag somnade frammför tvn.

När sen kvällens Idol började myste jag ännu lite mer med idol tillsammans med mor och far, haha.
Vi åt kräftor och räkor så himmla gott.
Däremot är jag tveksam till om Camlilla verkligen skulle ha fått ett WildCard!? Jag hoppades mer på att MOA skulle ha fått det.

Nu ska jag sova för i morgon åker jag till skåne för att stötta BK Ollie/Team Aspero i serie premiären av div 1 =)


Puss och Kram
//EmmaGumman♥




Torsdag v.40




God morgon!

Än en gång måste jag bara poängtera att Jag fick lämnat in Naturkunskaps uppgiften i tid i går trotts allt. Jag la upp den i mappen på fronter kl 23.54 och mappen stängde 23.59! Men värst av alla var nog ändå Ebba. Hon lämnade in sin 23.58! Snack om att det var på håret.. haha.

Greys Anatomy strtade igår =) det e ju bara så bra!
Men vad hemskt att George dog! Snyfft.

Jag har äntligen hittat Matt Nathanson på spotify =) I like!

Ses sen nu ska jag snart hoppa av bussen så måste dra nu.  Hoppas på en slapp dag i skolan :P

Puss och Kram
//EmmaGumman♥




Onsdag v.40




Visst var det trevligt att se lite vad Zamba Sam har för ordvittsar/historier!?
Han kommer från och med nu att bli ett återkommande inslag här på bloggen =)

Hade ju match idag och det gick åt h-vete. Vi spelade långt under vår förmåga och bränne alderless för många lägen frammåt för att inte tala om de missar vi gjorde bakåt. Skärpning flickor!!!
Slutresultateb blev iaf 23-16?

Har precis gjort klart natur uppgiften som skulle vara inne 23.59( minn var innlämnad och klar 23.54 =) )
Vet inte hur en blev riktig men när man ska berkriva den levande organismens dyggnad och funktion från molekylär nivå till till organismnivå då blir man riktigt trött på skolan.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig för det har vart en lång dag. gick upp redan vid 06.30!

Sov så gott nu.





Puss och Kram på er
//EmmaGumman♥






RSS 2.0