Telefon j*vel!

Nu lever min telefon sitt helt egna liv kan jag ju säga. Den stänger av sig / slår på sig själv när den känner för det. Ibland så slutar pekskärmen att fungera vilket är lite lätt irriterande. Klockan går lite som den själv vill vilket inte heller är så himmla roligt. Därför har jag nu skrivit ner de viktigaste nummren på ett papper och alderless strax beger jag mig till affären där telefonen köpter för att lämna in den på lagning. Kan ju hoppas på att man får en helt nu i stället (a) Haha.

Just det höll på att glömma att utgången till hörlurarna inte har funkat sen i sommras :P



Nu blir det lunch iaf.
Puss

Jag saknar er!

Mina underbara flickor som i detta nu är utspridda lite över allt i världen. Det e inte okej längre. Nu får ni komma hem!





















Jag vet nu blev det massa bilder men det får ni tåla! Haha =)

Nu ska jag ta och krypa till kojs. Igår vart jag uppe alderles för länge nämligen:S skäms på mig ;)
Och med tanke på vilken träningsverk jag kommer att ha i morgon efter dagens fys så kan jag behöva min skönhetssömn. Ne nu håller jag på att tappa det :P GOD NATT♥

Angry birds ;)


Vinter vitt


Min syster


Cannon EOS 7D + 18-135/3,3-5,6 IS

Handboll















Bilderna är ifrån i söndags. Då mötte Heid, sävehof på bortaplan och torskade med 5. Returen spelas den 6:e januari i heidhallen.

Referat finns på damhandboll.nu

God jul

Har verkligen inte hunnit med att skriva något det senaste men så är det ju ibland. Jag hoppas iaf att ni alla har haft en riktigt härlig jul med gott sälskap, god mat och lite härliga klappar. Det har jag iaf!

Passade på att använda mitt nya stativ (som jag fick i julklapp av mor och far) lite här hemma för en liten stundsedan. Restultatet ser ni nedanför =)





Puss och kram♥

Så där ja!

Då var de klara. Dock gjorde jag ifrån ett annat recept. Dom blev jättegoa =)
Receptet hittar ni här!

De var inte det minsta svåra att göra, så det e bara att hugga in ;)

Julbak

Idag ska baka chokladtryfflar! Vi får se hur det går (A) har aldrig provat innan men någongång ska väl ändå vara den första =)

Receptet som jag tänkte gå efter hittar ni på recept.nu

Foto: TV4

Vi får hoppas att mina iaf liknar dessa, haha.


You know what?

Jag e med och tävlar hos fina Carolina! Man kan vinna en klockring ifrån Cocoo.se som för övrigt har massa fina prylar ^^ Nu är det bara till å hålla tummarna =)

Lucia - 2010



Kulturskolan höll ett jättevackert luciatåg. Moa var dessutom superdupersöt som tärna!

Nu inväntar jag träningsverken som lär komma som ett brev på posten efter gympasset som jag körde idag. I morgon väntar jobb och på kvällen blir det GBG för å kolla handboll. Kanske även hinner med en sväng till gymmet innan jag åker ner. Vore ju ganska så smart att utnyttja årskortet som jag köpte idag. Dyrt som tusan. Nu blir det sängen! Puss och Kram

Sankta Lucia!


Bilden är ifrån Tingvallaskolans luciståg förra veckan. Denna bilden var även med i BT under onsdagen(om jag minns helt rätt).

Idag blir det gymmet för min del och sen blir det även lucia i Kinna kyrka. Kulturskolan håller till där ikväll och även fina Moa ska vara med =)

Puss puss

Välkommen hem Frida!


Frida, jag och Malin. Vi tre funkar perfekt tillsamans! Love you♥

Tack för en grymt trevlig kväll med underbara vänner.


Igår...

var det helt underbart att få träffa Fridisen igen! Hon har ju vart bortrest i ca 3 månader. Lägger upp lite bilder lite senare (a)

Sen glömmer ni väl inte att Sverige spelar mot Norge idag i handbollsdamernas EM. Matchen sänds kl 20 på Tv4Sport.

Nu åker jag och far och skruvar bil. Kanske ska bli bilmekaniker? Vem vet...

Puss puss

Let it snow, let it snow, let it snow!

 


Tisdag

Idag börjar EM för damer i handboll. Sverige möter Tyskland vilket kommer att bli en riktigt tuff match. Den ska jag sätta på inspelning nu för jag ska nämligen gå på lucia tåg nu. Det e fyrorna på skolan som jag jobbar på som har uppträdande för sina föräldrar idag. Så jag tar med mig kameran om en liten stund och promenerar ner till byn.

Förresten, Marks kommun måste vara sämst i sverige på att röja undan snö så jag får väl snarare pullsa ner till byn ;)

Nu håller vi tummarna för att Sverige plockar poäng emot tyskarna =)

Puss och kram

Ojsan hoppsan!

Fastnade visst framför TVn men nu är det efenetivt dax att sova!
Godnatt!

snöiga söndag

Idag har jag och far vart duktiga och satt upp massa ljus slingor i trädgården. Passade på å ta lite kort och även mor och far lekte lite med kameran kajsa =)

Idag har Frida kommit hem! Ska träffa henne på lördag som senast, hoppas dock tt vi kanske kan träffas ännu tidigare (A)







Nu fick ni ju dessutom se hur mitt hår blev efter att jag färgat det. Vad tvcks? 

Puss puss

Lördag 4/12-10

Idag har städning stått högst upp på at göra listan. Jag och min far har faktist fått gjort en hel del nytta i källaren så att det går å komma fram iaf. Kollade även på de svenska damlandslaget som hade sin andra match emot Kroatsien idag. annars har det inte hänt mycket.

Nu börjar "Så mycket bättre" så det e väl bara till å bänka sig framför tvn =)

Puss

Dec. 1, 2010

Hoppsan Kerstin! Nu vart det ett bra tag sedan jag skrev något här, får väl ta och ursäkta mig med att det vart ganska mycket jobb det sista och att att spela handboll i gbg och att pendla dit tar sin tid det med. Nu gör jag iaf ett försök igen med att vara lite flitig här =)

Igår spelade B-laget mot Önerediterna (Önnereds B-lag). Det blev vinnst till heid och här kommer lite bilder:























Sådär ja =)

Nu blir det sängen för mig. I morgon står det jobb och match på schemat. Nu ska vi tam tusan plocka 2 pinnar i morgon ute i Angered!

Puss och kram

RSS 2.0