Utgång 26/2-10

Fredagen spenderades hemma hos Moa för att sedan fortsätta på Karisma. Det blev en mycket lyckad kväll med många goa skratt!

EmmaGumman och Fridisen<3


Ebba stod för sminket för kvällen! Tackar vi för =)

Mer bilder finns bara till å fråga om man vill ha dem.
Puss Puss♥

Bilder från Trysil


När vi anlände på Söndagsmorgonen strålade solen och det var bara till å ge sig ut i backen!

Där väntade fina nerfarter och nästan inga köer i liften!

Jag passade på att sola ansiktet lite grann=)

Lite senare i veckan var vädret inte lika inbjudande som tidigare, men backarna var fortfarande mycket fina.

Lägg märke till hur det bildades is i mitt hår!

Veckan avslutades på Knettsettra med våffla och varm choklad, Lika gott varje år.

Puss Puss♥

Game Day

Dagens match är avklarad och slutade med vinnst till oss! Härligt är det. men jag kan inte låta bli att åter upprepa ett citat jag hade här på bloggen för ett tag sedan det lyder som följer:
Vem som helst kan bli arg - det är lätt. Men att bli arg på rätt person och lagom mycket, vid rätt tillfälle, av rätt anledning och på rätt sätt - det är inte lätt". (Aristotoles)
Nej det är inte lätt men man kan väl försöka! Eller?

Jaja nu ska jag släppa det blir bara arg annars. Nu ska jag istället krypa till kojs för i morgon blir det träning 8.00 och sen projektarbete. Har ju suttit och skrivit klart det mesta behöver bara fin lira på en del i morgon. Känns ändå skönt!

Det är ett bra tagsedan jag hade den blåa tröjan nu! Känns ändå ganska bra måste jag säga =)

Puss Puss♥

Back in Sweden

Ja det var en helt underbar vecka i Trysil. Veckan började med kanon väder och slutade med snö kaos. Det blev mestadels skidåkning för min del men hade även framme snowboarden någon gång. En stor skillnad ifrån förra året var att vi bodde i en annan stuga då den vi har bott i de senaste ca10 åren har blivit sålld :( Men funkade helt okej med 25 kvm i en vecka(A). Tänkte att ni ska få se lite bilder ifrån veckan men har dom inte på datorn än, så det får bli en annan dag. Uppehållet i från bloggvärlden blev några dagar längre än beräknat men det har vart fullt upp med annat. Nu blir det till att sova! Tänkte nämligen gå upp med tuppen i morgon för att kolla när tre kronor spelar.
Hörs i morgon hopas jag.
Puss Puss♥

Trysil!

Ja äntligen är vi påväg! Bilen är pacakd och vi är inklämda :P Ska ta en tupplur nu i bilen innan det blir min tur att köra, så nu får ni klara er utan mig i en hel vecka! hur ska detta gå? Haha kommer säkert att gå bra(A)

Puss Puss på er♥
♥♥♥Speciellt på min älskade syster!♥♥♥

Fredag v.6

Gött med lite sovmorgon för en gångs skull! Vaknade för en halvtimma sedan. Var nämligen inte på träningen i skolan idag efter som att jag ska till tandläkaren snart :S Sen blir det till att packa iordning alla mina saker som ska med til trysil =) åker ju i morgon. så därfök kan jag inte garantera att jag skriver ngt under veckan som kommer då jag inte har tillgång till internett... Kan ju vara skönt med ett break ibland också (A) Nu ska jag göra mig iordning.
Hörs sen!
Puss Puss♥

Onsdag v.6

Hej!
Idag hade vi besök på engelska lektionen av två killar från USA, dom var missionärer för sin kyrka eller vad man nu säger.. De pratade iaf om hur det var att vara ungdom i USA. Riktigt rolig lektion faktist! Förutom engelska har jag haft både UF och projekt arbete i skolan idag. Känns rätt skönt att vi e igång med projktarbetet nu iaf =)
Snart kommer mammi hem och då ska vi äta kyckling, ris och sås! som jag har lagat. mumms vad gott det kommer att bli!

Hörs sen!
Puss Puss♥

Tisdag v.6

God Morgon!

Jag försökte skriva ett inlägg igår kväll men det har tydligen inte kommit hela vägen fram. Lite tråkigt, så jag får väl göra en kort sammanfattning. Gårdagen var väldigt lång och bjöd på många saker. Först hade vi vår turnering i innebandy som vi gjorde med projektarbetet. Det gick över förväntan och alla var goa och glada. Sen var det Historia lektion med Jan och efter det var det information om mässan som vi ska vara med på i mars, Våga Vara Egen Mässan! Så som sagt det blev en lång dag. Nu ska jag till skolan och gymma mad mallan brallan<3
Puss Puss♥


Fridisen<3

0-57ba0d96cc2b375770e678af5755193f.png

den goda frida är på Hetts humör idag... Jobbigt värre;) puss<3


Fredag v.5



Tjenixen =)
Gick jätte bra idag hos Mia(sjukgymnasten), fick lite nya övningar eftersom att jag har blivit starkare och stabilare i axeln =) Nu e jag hos Malin och håller på att göra mig i ordning.

Nu står Emma och plattar sitt fina hår, klockan halv 6 då åker vi in till Moa. Kul kommer det att bli ikväll, de tror jag iaf eller snarare jag vet! Nu skall jag Malin Holm också göra i ordning mig, men vi hörs :)

Pussokram




Torsdag v.5




Idag vart det hyfsat slappt i skolan, bara uf som vi hade lektion i för sen var det handledning på Idrottspsykologin. Tog dock bra mycket längre tid att ta sig till skolan idag då en spårvagn hade spårat ur...
I kväll spelade team aspero mot skara och plockade med sig en poäng iaf. Jag hjälpte Marja vid insläppet, vet inte om jag var till så stor hjälp men ändå :P
I morgon  e det mycket på schemat, Träning, sjukgymnasten, hem till mallan brallan å sen till Moa för att till sisst ta en sväng om på stan. Ses vi där???

Puss Puss♥



Vilken dag...




Ja det kan man verkligen säga! Försovde mig i morse fast missade inte så mycket i skolan ändå. Helt ok engelska lektion faktist. Men men lite jobbigt på uf efter det, men det tar vi en annan gång. Efter lunch blev det bra fart på projektarbetet och sedan bar det av till partille. Därifrån fick jag åka elfsborgsbussen hem =) Mycket nice! Det visade sig att det ingick att hjälpa till å städa bussen om man ville ha skjuts så bara till å göra. Ett bra tag senare slutade det med att jag fick åka hem sj för att pappen fick massa annat att göra på jobbet. Då väntade massor av snö på mig som bara ville bort från garageplanen. Nu håller detta inlägget på att spåra totalt så slutar här med att konstatera att Heid vann andra halvlek mot kropps och där med matchen! Gött Heid =)


Puss Puss♥




Trök Tisdag!




Måste säga att det verkligen har varit en riktigt tråkig tisdag idag. Började med gym på morgonen vilket blev ganska så segt eftersom att vi inte hade ngn annan lektion efter det så jag hade kunnat sova hela dagen om jag hade velat egetligen =) Men Men det e inte mycket att tjöta om nu...
Förövrigt så e jag i Heidhallen och väntar på att min träning ska dra igång vilket den gör om ca 1 och en halv timma.  Fast det gör egentligen inget eftersom att jag har mitt underbara rehabprogram att utföra för det =)
Puss Puss♥



God morgon!




Har precis gjort mig två mackor så sitter och äter frukost nu. Ska snart ta bussen så får lägga på en rem nu.
Puss Puss♥




RSS 2.0