Tisdag

Nu dröjer det några dagar innan det blir några fler bilder här. Det beror naturligtvis inte på att det är någon brist på bilder att lägga upp, utan på att jag e på semester, som några av er redan visste.

Jag kommer tillbaka sent på fredagkväll så räkna inte med att se något här ifrån för än tidigast lördag (A). Hade planerat att skriva en del inlägg i förväg men har likom inte hunnit med det. Istället var jag under lördags eftermidagen med och spelade match med heidlös ute i kortedala. det blev vinnst för oss trotts att jag blev tvungen att stå i mål en del =) Är ändå rätt nöjd med min insatts. Jag tror att jag gjorde 4 räddninar på 6 eller 7 skott =) Nog om det. Hörs i helgen!




(bilerna är tagna i Trysil förra året om jag inte minns helt galet)

USM 10-11 steg 4 del 9

















Det var de sista bilderna ifrån steg 4! Så ni som e trötta på det nu slipper ni det å ni som bara vill ha mer och mer, nu är det slut på det roliga ;) Det kan hända att bilderna ifrån Heid - Skövde ploppar upp här så småningom. Jag vet att jag e seg på att lägga upp, men det tar ju sin lilla tid det med (A)

USM 10-11 steg 4 del 8



















Det var första halvleken mellan Heid -Kärra.
Andra halvleken kommer i morgon =)

USM 10-11 steg 4 del 7













Det var alla bilder ifrån matchen mellan Heid - Tumba. Men det finns även bilder ifrån matchen Heid - Kärra. De kommer under morgon dagen =)

USM 10-11 steg 4 del 6























Än är det inte slut! mer bilder kommer=)

USM 10-11 steg 4 del 5









Det var de sistabilderna ifrån matchen Heid - Eslöv. Det kommer mer bilder i morgon från matchen mellan Heid och Tumba.

USM 10-11 steg 4 del 4











Än en gång får ni hålla till godo! Mer bilder kommer under eftermiddagen =)



USM 10-11 steg 4 del 3




















Håll till godo, det kommer mer!



Torsdag

Okej, besöksrekord igår då. Roligt! 

För er som inte följt min blogg innan kan jag berätta det att titt som tätt dyker det upp oklika handbolls bilder här. Allt i från AF-matcher till Elitserie matcher! För att lättare veta när jag uppdaterat kan ni lägga till mig på bloglovin.com (ni hittar en länk till höger i min meny) som är ett jätte smidigt redskap för att håll koll på de bloggar man följer.

Har ni frågo om något är det bara till att lämna en kommentar eller skriva till mig på Bloggsvar (Bara till att skriva din fråga i utan till höger på min meny) där ni snabbt får ett svar.

Nog om det. Jag har förberett några inlägg som dyker upp här under de kommande dagarna. Mer bilder och så =)

Själv tar jag bussen till göteborg nu om 20 minuter för att träffa goaste Frida =) Ska bli riktigt roligt. Frida har köpt en kamera så ska gå igenom den lite. Vad händer när man ändrar de olika inställningarna å så där=) Kommer ävn att ta en sväng förbi träningen i kväll och sen ska jag sova hoss syrran, mys!



Dags att göra sig i ordning det sissta nu och sen gå till bussen.




USM 10-11 steg 4 del 2















Detta var de sista bilderna ifrån matchen Heid - Sävehof.  Nästa inlägg med bilder får bli ifrån matchen Heid - Eslöv. =)


Onsdag

Verkar som om att bilderna är uppskattade =) Det är ju bra! Som sagt kommer lägga upp fler så fort jag kan. Men innan dess är det en del som ska göras; vika tvätt, bära pellets, äta, träna, you name it. Så det e väl bara till att åter gå till tvätten (A)

Okej några bilder då =)








USM 10-11 steg 4


Här kommer ett gäng bilder ifrån i lördags. Det har ju vart mycket frågor om jag inte kan lägga upp bilder där ifrån och självklart kan jag det. Krukset är bara att det tar lite tid (A)

Dessa bilderna är ifrån matchen Heid -Sävehof





























Håll till godo! Det kommer även bilder ifrån de övriga matcherna som heid spelade men det får vänta lite =)




Julia Collin











Finaste Julia i lite acion från i lördags!

Adrian John

Förra helgen var jag på dop. Det var mitt kusin barn som döptes, Adrian John Garplid. Här är en del bilder ifrån dopet. De andra bilderna får komma efter hand.































Detta var bara ett urval så det finns massor med andra foton ifrån dopet. Dessa får däremot räcka för denna gången. Min Kusin Terese och hennes "gubbe" Jimmy skriver om livet som nyblivna föräldrar till lille Adrian på sin blogg www.buskotten.blogspot.com Titta gärna in där om ni vill =)

Taylor Mathews

Smälte lite när jag såg detta för en stund sedan =)







Finns nog fler men jag skulle ju gå och lägga mig =)

Monday!

Det gick inget vidare igår för A-Flickorna i USM steg 4. De förlorade grupp finalen mot tumba efter en mycket ämn match vilket gjorde att man ställdes mot seriges kanske bästa AF lag i en semi-off match. Den matchen blev långt ifrån så spännande som många hade hoppats på och Kärra van matchen med 10 bollar eller kanske till och med mer till slut. Ett tråkigt slut på ett mycket bra genomfört steg 4 på hemmaplan.

Här kommer en bild i från matchen mellan Heid och Eslöv.


Annars har jag inte gjort mycket idag av intresse. Var en sväng på gymmet och körde rehab för axeln. Kör nog ett lite tuffare pass i morgon för att kolla av lite hur kroppen reagerar vid lite jobbigt fys =)

Nu blir det sängen för min del kanske orkar lägga upp bilerna i morgon, men bara kanske;)

Söndag 13/2-11

Går dagen spenderades i heidhallen där AF spelade steg 4 i USM. De vann båda sina matcher vilket bådar riktigt gött =) Synd för kusinen bara att hon spelar i fel lag ;)

Tänkte att jag ska lägga upp bilder i från en massa matcher snart ( i morgon). Altså ifrån div 1, elitserien och USM. Men nu är det dax att göra sig i ordning och sätta sig i bilen för 12. 30 spelar Heid grupp final emot Tumba! Vinner dom den så möter de 2:an i den andra gruppen i en "semi-off" som det kallas. Den som vinner den matchen går vidare till steg 5 = FINAL steget =)

Hörs i kväll =)

Den där isen!

Ja den som e täckt med ett tunt lager snö altså. Den e den värsta av alla sorter. Den syns lixom inte där den ligger som på pass och bara väntar på att en oskyldig stackare ska komma och halka på den.

Ja, det var precis detta som hände mig idag. Det var första gången i år som jag la mig sådär pldask ner på marken utan förvarning. Resultatet; en ond armbåge.

När jag llåg där på marken och insåg hur förbannat roligt det måste sett ut, när jag helt utan förvarning bara slänger mig ner på marken, så kunde jag inte undgå att dra lite på läpparna. Men just då inser jag att det gör ont i mina nariga läppar av att ens dra på dem och dessutom att kvinnan som så snällt höll upp dörren för mig när jag gick ut från jobbet, har bevittnat hela händelsen. Inte nog med det min arbåge sjore ont oxå. SKIT OXÅ!

Jag får trösta mig själv med lite Green Day tror jag (A)

Bilden är ifrån 5/6-10 och är tagen mig själv på Ullevi!

Bad times

På sätt och vis är det de nu iaf. Fick reda på att jag inte kommer att ha något jobb när jag kommer hem ifrån semestern om två veckor vilket betyder att i morgon jobbar jag min sista dag. Känns riktigt tråkigt med tanke på hur bra jag trivts på skolan. Dessutom har jag haft förmånen att ha helt underbara kolleger. Positivt i detta är att jag  från och med nu kommer att ha mer tid till träning och framför allt mer tid för vännerna!



Nu måste jag gå och lägga mig för i morgon blir et en lång dag. Sista dagen på jobbet som sagt - tripp yill Varberg - tripp till Göteborg. Kommer att bli en dag med många blandade känslor!

Mer om det en annan dag! Godnatt.

COME BACK

Just precis! Det blev vosst ett litet uppehåll där =) Inte planrat det minsta men jag har verkligen inte kännt för att blogga det minsta och inte haft någon inspiration.

Nu börjr det poppa upp lite ideer i mitt huvud så nu kanske det är dax igen? vi får se hur det går :P Maja har ju iaf skällt på mig så då får man ju ta sig i kragen. Det e ju ändå rätt så roligt att trotts att jag inte skrivit på, vad som känns som väldigt lång tid, så är det ändå några som vart inne här varje dag! Det e ju lite spännande, haha.


En ny blogg är på g som jag nämnt en gång tidigare. Hoppas på at den tar form så som jag tänkt mig. Innan jag börjar skriva där ska det fixas me designen först och det får jag lite hjälp med vilket är toppen!

Ny vs Gammal
Vad tycks om den nya headern på denna bloggen då? Det kan ni få tänka på tills i morgon eller på torsdag ;)

Nu ska jag sova för i morgon kommer det att bli en lång dag. Först jobb och sen ner till GBG för att kolla match. Heid - Skövde.

Så godnatt!

RSS 2.0