Bilder från gårdagen




Ja för igår fick jag ju inte skrivit ngt här...
Men jag tänkte att jag kunde lägga upp lite billder som jag knäppte av igår.

Fredag 16/10-2010= Friluftsdag i Skatås
Så jag kan ju börja med att berätta att det enligt väderprognåsen skulle bli snöblandat regn och kallt. Då tänkte ju jag att men vad bra, snö och kallt = vinterjacka! Enda problemet var att jag inte räknade med att det skulle regna igenom min goa vinterjacka. Jag hae inte heller planerat att min fina pappers påse skulle gå sönder så att alla mina saker ramlade ut på marken...



Vilket de naturligtvis gjorde...

När jag, lotta, karin och mikaela stod på våran station ute i skogen och väntade på att det skulle komma grupper och utföra den så frös vi så in i bänken. Då tog jag och lotta en promenad vilken resulterade i att vi hittade dessa söta små skapelserna =)









Erkänn söta.


När friluftsdagen var över så kom min underbara syster och hämtade mig i skatås så att jag slapp gå hela vägen ner till vagnen när jag var helt genom blöt. När vi kom hem till syster yster fick jag hoppa in i duschen och sedan ta på mig varma och torra kläder, helt underbart.

När jag kom hem vid 18 tiden så åkte jag och mamma till affären för att inhandla entrecotte så passade jag på att fjäska till mig ett Kinderägg =)



Det var verkligen jätte längesedan jag åt ett sådant och dt var jätte gott =)

Nu ska jag till Heidhallen och kolla när Heid möter Rimbo. Och efter den matchen möter mina flickor ÖHK! Nu tar vi detta!

Puss Puss♥






Kommentarer
Skrivet av: Jonna

fina bilder emma!! :D

2009-10-17 @ 18:18:33
URL: http://jonnabreden.blogg.se/

Lämna gärna ett fotspår:

Vad heter du?

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg eller Hemsida:

Vad har DU på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0