Tisdag 23/3-10

Gårdagen blev relativt lyckad. Morgon träningen i skolan utgjordes av fotboll. Efter att ha spelat en stunnd så utmanar killarna som stannat kvar i hallen oss tjejer och jag e ganska säker på att dom trodde det skulle bli en total utklassning. Men, vi stod upp ordentligt och vi vann! Jag lyckades även göra mål :)
Sedan var det dax för historia lektion. Vi ska börja med en ny grej nu som typ är som att skriva ett projekt arbete. Jag orkar inte detta!
På vägen till träningen stannade jag och Fridisen till i stan och köpte ett varsit par hörlurar=) Alltid nice att gå i stan med den bruttan<3
På träningen hade jag sett fram emot att träna lite handboll eftersom jag inte gjort det på 2 veckor! Men självklart var det bara fys som gällde vilket jag personligen kan tycka är lite konstigt me tanke på att vi inte presterat det senaste och det är match rean idag(Tisdag). Men bara att gilla läget. Blev mycket löp vilket faktist känndes riktigt bra.

Var även och kollade på Frölunda-Linköping. Och snacka om att det var en jämn match. Men som ni kanske vet så drog indianerna det längsta stråt och vann med 2-1 i SD!  Det var riktigt roligt att vara på hockey med mamma och pappa. Det enda negativa med den upplevelsen var att jag satt brevid en snubbe som luktade ungefär som om han inte haft en dejt mer en dusch på en månad eller så...


Foto:http://www.frolundaindians.com

Puss Puss♥

Kommentarer

Lämna gärna ett fotspår:

Vad heter du?

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg eller Hemsida:

Vad har DU på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0