Måndag 16/8-10

Aj min kropp! E sjukt trött nu kan jag ju säga! Efter att ha jobbat hela dagen tom kl16.00 stressat hem, byttkläder, slängt med lite mat och ombyte, suttit i Heidhallen i 1 timma före det att min egen träning börjat, tränat, väntat mer än 2 timmar på min kära mor som nu mera är ordförande i BK Heid (det var styrelsemöte) skulle bli klar, gjort en nödlandning på Burger King och sedan kört hem för att nu krasha i min säng så känns det som att jag är värd en riktigt god natts sömn=) Tycker ni inte det?

Lite mer om träningen:
I dag blev det tack vare regnet en inne träning. dock ingen handboll utan bara fys :/ Det var faktist riktigt gött! Var längesedan vi eller jag ska nog säga jag var med och körde phase som det blev idag. För er som inte vet vad Phase är så är det cirkelträning =) några övningar var helt sjukt jobbiga:P men dagens possitiva måste ha vart att bänkpressen kändes helt ok så länge jag inte gick för långt ner.

Dessutom så träffade jag på Mia, min sjukgymnast, i hallen idag. Det var riktigt bra med tanke på att vi fick bokat in en ny tid till mig. Så nu blir det förhoppningsvis lite ordning på min lilla axel igen (A)




Gammal bild men nu börjar det kännas som att det närmar sig (A) Förhoppningsvis handbolls träning i morgon =)

God Natt♥

Kommentarer

Lämna gärna ett fotspår:

Vad heter du?

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg eller Hemsida:

Vad har DU på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0