Aj, aj, aj!

Ni fattar inte hur ont jag har i min kropp! Jag kan inte röra mig utan att det gör ont på minst ett ställe. Träningen idag var inte precis skonsam mot benen som redan är fullproppade med slaggprodukter och skit. Eller gentligen e det inte själva innehållet i träningen som e problemet utan de e backarna i Ruddalen som e det. För er som inte vart där så e det några ganska rejäla backar som man ska mösa sig upp för så gott det går. Men när det e jobbigt att springa redan när det e platt så e det en extrem plåga med dessa backar!

Annars var det riktigt roligt med handbollen idag. Mycket skott på mål och jobb 3 mot 3 eller 4 mot 4. Lyckades få en blåsa trotts att jag tejpat alla fingrar. Vilket e så typiskt mig :P haha.
Nu e det träning på måndag igen  men får väl köra ett gym pass där emellan någon gång så att jag inte tuppar av på måndag ;)

Efter träninngen idag bar det hem till syster för att äta tårta!!! Mycket gott :P Hon fick massa fina saker vilket e perfa när man har flyttat in ganska så nyligen i en lägenhet =)

Ne vet ni vad, jag ska ju upp och jobba i morgon igen så måste verkligen sova nu! Kommer att vara som en sombie hur jag än gör men ändå, haha!

Puss och kram

Kommentarer

Lämna gärna ett fotspår:

Vad heter du?

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg eller Hemsida:

Vad har DU på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0